Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/12_spindles_cone_to_cone_yarn_winding_machine_factory_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219162755_974.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219162854_227.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219162901_806.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219162909_523.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219162917_572.jpg

12 Spindles Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine Factory

Cone kanggo conthong winder Benang mesin conthong mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo angin apik wangun tenunan conthong kanggo nyulam,warping, Weaving, dyeing,bleaching,etc. Iku cocok kanggo tenunan kapas,tenunan wool,tenunan polyeetcr,etc.

  • Description Product

FH230 -B mundur Machine

Cone kanggo conthong winder FH230B mesin: ITIS cocok kanggo macem-macem jinis bahan mentahan, kayata sutra kimia,sutra Ponggawa, emas lan perak sutra, ewah-ewahan bentuk sutra, operasi gampang, gampang njogo. Uga bisa diinstal accordingto syarat pengguna, lilin lenga, lan support tenunan lan piranti kontrol elektronik, lan ing.

model FH230B conthong kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan
Panggil saka spindles 12 spindles / set, 4spindles / grup
kumparan gauge 360mm
Ukuran L4300mm x W500mm x H1000mm ( 12 spindles)
bentuke silinder Déwan tatu paket  Waca the sampel Bobbin saka ing customer
Formulir saka operasi Single sisih
produktivitas 8kg - 10kg / kumparan(witnin 24 jam)
Bobbin jinis Bobbin Flat utawa kerucut conical
Motor 370W / 12spindles
Tegangan 220v / 380v, single phase / telung phase, 50Hz / 60Hz
Winding tenunan jinis Kimia silk, Ponggawa sisutranbsp;emas lan salaka,ewah-ewahan bentuk.
Benang kacepetan 350m / min
paket Kayu Case

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry