Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Nyenyet gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Nyenyet gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/auto_grooved_drum_cone_to_conebobbin_yarn_winding_machine_poy_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218162712_181.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218162728_974.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218162737_309.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218162745_561.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218163701_311.jpg

Auto alur Drum Cone Kanggo Cone(Bobbin) Benang Winding Machine Poy

Winding mesin
solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan sensitif sistem testing kacepetan bisa mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

  • Description Product
Technological   data
jeneng Product Cotton Cone Kanggo Cone Winder   machine
nomer Product 2
Jumlah spindles 24(6 spindles / grup)
gauge kumparan mm
layout sisih Single
Power Supply 220V 50HZ 3phase
diameteripun Max.package 250mm
Njupuk-up Langkawi 152mm
daya kumparan 120w
Njupuk-munggah kacepetan Max. 1000 meter / min
diameteripun Max.yarn ≤260mm
roller specification gesekan Bobbin flat Φ 80mm×220mm
    utawa kerucut Φ 80mm×220mm taper 3.5°
Driving individu
Auto Stop Piranti sensor gerak
Elektronik Anti-Stack kontrol mesin
 Auto-waxing piranti pilihan
piranti Cleaner pilihan
Benang elektronik Clearer pilihan
Air Splicer pilihan
niup resik pilihan
Rigging pilihan
Ukuran L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6   spindles)
bobot 200kg / grup

\

\

Winding mesin

solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan bisa sistem testing kacepetan sensitif  mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry