Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/automatic_drum_cone_to_cone_winding_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220093606_435.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220093711_712.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220093742_728.jpg

Otomatis Drum Cone Kanggo Cone Winding Machine

Winding mesin
solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan sensitif sistem testing kacepetan bisa mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

  • Description Product

FHJM-A  Precision nduwurke tumpukan MESIN

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

paramèter Technical:
model: Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat
kumparan: 4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat
kadohan kumparan:370mm
cara Oil: oiling otomatis, kacepetan luwes
nduwurke tumpukan cara: Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan
wangun Winding: pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes
Winding tube: parallel, tabung pagoda
Winding travel:120-230mm
kacepetan Winding: ≤500 m / min
Winding diameteripun: ≤280mm
diameteripun skein: ≤550mm
diameteripun Cartridge: ≤320mm
daya nyata:<120 W / kumparan
Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup

model:  Single-sisi single kumparan, terpusat kontrol
kumparan: 4 kaping the nomer saka kumparan,&nbsinghe standar 24 spindles / pesawat
kumparan kadohan: 370mm
Oil cara:  otomatis oiling, kacepetan luwes
Winding cara:  Single kumparan aktif tliti nduwurke tumpukan
Winding wangun:  Lurus edge, bevel pinggiran luwes
Winding tabung:  parallel, pagoda tabung
Winding dolan: 120-230mm
Winding kacepetan: ≤500 m / min
Winding diameteripun:  ≤280mm
skein diameteripun:  ≤550mm
Cartridge diameteripun:  ≤320mm
nyata daya: <120 W / kumparan
Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup


NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry