Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/automatic_drum_cone_to_conebobbin_yarn_winding_machine_-71.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219094529_461.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219142405_880.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219160632_922.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219160644_191.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219163729_525.jpg

Otomatis Drum Cone Kanggo Cone(Bobbin) Benang Winding Machine

Winding mesin
solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan sensitif sistem testing kacepetan bisa mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

  • Description Product

\

\

Winding mesin

solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan bisa sistem testing kacepetan sensitif  mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry