Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Product

Sampeyan kene : Home >Product

  • https://www.feihu-machine.com/img/chemical_fiber_twisting_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/13/20190213161744_637.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/13/20190213161754_409.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/13/20190213161805_309.jpg

Machine Kimia Serat digawèkaké

FH230 digawèkaké MESIN

kacepetan dhuwur mesin tenunan twisting Fh230a cocok kanggo dty, Poy ,hdy .ect 45d-1000D paling jenis serat siji utawa pindho tenunan digawèkaké .Ana wis dandan sing amba lan inovasi ing produktivitas lan desain idea. kabèh konstruksi sing luwih kuat,lan luwih ilmiah in Langkawi ;mbentuk karo individu kothak-anter jemput .spindle spped ,kacepetan tenunan lan kacepetan roller karo sistem inteligence saka control.technology frekuensi plc luwih trep ;anti-partterning;pinggiran alus;piranti pinggiran,lan kaping pindho roller piranti input ,lan etc supaya minangka kanggo njaluk cepet tengen tenunan ing,dhuwur produktivitas ,sawetara twisting dhuwur ,tenunan twisting luwih;apik mbentuk lan seragam ,gampang kanggo ngganti teknologi ,biaya ngisor saka njaga lan etc,machibne iki mesin idea karo dhuwur produktivitas,muter amba lan kualitas dhuwur.

  • Description Product
  • pabrik introduce

Nylon damping swabs Kanggo Forensic DNA 4N6 Cell spesimené

Material non woven kain 70-130gsm
Size Max. Size:45*50*20cm handle55 * 2.5cm
min. Size:22*24*9cm handle40 * 2.5cm
printing printing Silk utawa panas transfer printing
werna 4desain C, selaras
ukuran nangani ukuran standar 55 * 2.5cm, selaras
biaya Mold Bakal mbalekaken sawise manggonke supaya
packaging 25pcs / tas OPP
ukuran Carton 200-400pcs / CTN, standar karton kaca
PC / CTN 200pcs / CTN
GW / NW 12kg / 11kgs
pembayaran T / T(karo 30% simpenan), L / C ing ngarsane
MOQ 10000pcs
timbal wektu Sample 1-3 dina
mimpin produksi massa 15-25 dina sawise sampel disetujoni
port Shipping Ningbo

● Dianggo: promosi, iklan, shopping, packaging.

● Jeneng liya: non woven polyester tas

● Size: L33 * H28.5 * G12.5cm

● wektu Delivery: 15-20 dina

Previous :     Ana

Sabanjure :     Ana

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry