Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/china_high_quality_yarn_twisting_machine_sale_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135739_880.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135758_628.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135820_490.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135843_164.jpg

China Quality High Benang digawèkaké Machine Sale

FH128 serat singkat mesin twisting katun cocok, wool, acrylic lan Langat campuran

  • Description Product

FH128 High Output Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

· sawetara saka sudhut mesin sing cocog karo proses mawarni-warni saka Langat voile nggoleki kanggo Langat karpet coarse.

· Four drive kumparan karo rollers tension kanggo konsumsi daya suda.

· Creeping panentu piranti kanggo tatu alus paket dye langsung.

· pot njaba minangka pilihan.

· diameteripun pot mesin kisaran saka 123mm kanggo 258mm.

· paket Feed saka 500 kanggo 5000gms.

· konsumsi daya paling.

· Paling gedhé mesin twisting dièkspor saka China

· Kabeh mesin kasedhiya karo fitur optimal kanggo prodhuksi paket die, Langat Weaving etc.

Product jeneng Benang twisting machine
Panggil saka spindles 16spindles / bagean, standar punika 128 spindles / set
kumparan gauge 254mm
layout Double lorone single lapisan
kacepetan 5000-12000r / min
twisting sawetara 65- 2025T / M luwes
twisting arah S utawa Z
twisting ngliwati 152mm
Angle saka nduwurke tumpukan 17.47-21.07 
Mulai mode Star-delta alon wiwitan 
kumparan Driving Sabuk circulation driving
kapasitas(128spindles) 22KW
Spindles tensioner kapsul
Ukuran 16spindles(2448*900*1270) ,kontrol kothak dawa 2500mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry