404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

CNC Single Spindle Single Control Hank Kanggo Cone Cotton Nylon Winding Machine

Hank kanggo conthong winder conthong Benang mesin mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo angin apik wangun tenunan conthong kanggo nyulam,warping, Weaving, dyeing,bleaching,etc. Iku cocok kanggo tenunan kapas,tenunan wool,tenunan polyester,etc.CNC Single Spindle Single Control Hank Kanggo Cone Cotton Nylon Winding Machine

  • Description Product

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

gambaran Product
model iku utamané cocok kanggo serat kimia, tenunan, tali skein kayata Komplek pipe silinder negara, negara. Minangka mesin karo sistem kontrol komputer; kontrol kumparan individu; lenga kanthi otomatis teka ing; piranti pinggiran; anti- -tumpukan; otomatis mandeg saka break tenunan; kontrol tetep-dawa; kabel feed Super; -starting alon karo luwes; kacepetan Benang luwes; Benang tension-kontrol piranti lan teknologi canggih liyane, kanggo mesthekake kualitas dhuwur saka mesin:
ciri: Across kacepetan line; A wangun siji -off; malah tension; mbentuk ayu.

jeneng Product

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Jumlah spindles

24(6 spindles / grup), 48, 96 (pilihan)

gauge kumparan

360 mm

layout

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Power Supply

220 Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. (pilihan)

daya kumparan

120w / kumparan

kacepetan Winding

500-600m / min(kacepetan luwes)

Max. diameteripun tenunan

≤220mm

roller specification gesekan

Bobbin flat Φ 80mm×220mm
utawa kerucut Φ 80mm×220mm taper 3.5°
(pilihan)

Driving

individu

Elektronik Anti-Stack

kontrol mesin

Ukuran

L 1454 x W 690 x H 1700 mm (4 spindles)

bobot

205kg / grup

FAQ
Q1: About Sawise-Sales Service:
A: Kita goal punika Good,luwih, paling, tau supaya dadi ngaso. & maksud layanan kita nyoba kita paling apik kanggo nggawe wareg pelanggan. tim profesional bakal ngatasi masalah sampeyan ketemu sak proses purchasing kabèh.  
Q2: Suwene kanggo produksi?
A: biasane, iku \ 's watara 15 kanggo 25 dina, kang gumantung ing jumlahe.
Q3: Packaging lan kapal
A: kasus kaca plywood seaworthy packing utawa miturut penjenengan.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry