Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/cone_to_cone_yarn_winding_machine-75.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220091622_101.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220091634_642.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220091642_824.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220091654_516.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/20/20190220091701_571.jpg

Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine

FEIHU Benang mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo nduwurke tumpukan wangun tenunan sampurna kanggo tenunan kapas,tenunan apik,polyester,nilon,tenunan wool,tenunan pp,filament lan akeh Langat khusus.
Feed Electric Hank Kanggo Cone Kimia Serat Silk Benang Winding Machine cocok kanggo bolah sutra utawa lamat serat kimia. Spindles nomer pilihan.

  • Description Product

Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine

Cone kanggo conthong winder FH230B mesin: ITIS cocok kanggo macem-macem jinis bahan mentahan, kayata sutra kimia,sutra Ponggawa, emas lan perak sutra, ewah-ewahan bentuk sutra, operasi gampang, gampang njogo. Uga bisa diinstal accordingto syarat pengguna, lilin lenga, lan support tenunan lan piranti kontrol elektronik, lan ing.

model FH230B conthong kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan
Panggil saka spindles 12 spindles / set, 4spindles / grup
kumparan gauge 360mm
Ukuran L4300mm x W500mm x H1000mm ( 12 spindles)
bentuke silinder Déwan tatu paket  Waca the sampel Bobbin saka ing customer
Formulir saka operasi Single sisih
produktivitas 8kg - 10kg / kumparan(witnin 24 jam)
Bobbin jinis Bobbin Flat utawa kerucut conical
Motor 370W / 12spindles
Tegangan 220v / 380v, single phase / telung phase, 50Hz / 60Hz
Winding tenunan jinis Kimia silk, Ponggawa sisutranbsp;emas lan salaka,ewah-ewahan bentuk.
Benang kacepetan 350m / min
paket Kayu Case

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry