Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Cone kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/cone_to_coneyarn_winding_machine_fabric_-99.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219153212_380.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219153230_792.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219153310_277.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219153321_222.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219153333_616.jpg

Cone Kanggo ConeYARN nduwurke tumpukan Kain MESIN

FEIHU Benang mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo nduwurke tumpukan wangun tenunan sampurna kanggo tenunan kapas,tenunan apik,polyester,nilon,tenunan wool,tenunan pp,filament lan akeh Langat khusus.
Feed Electric Hank Kanggo Cone Kimia Serat Silk Benang Winding Machine cocok kanggo bolah sutra utawa lamat serat kimia.

  • Description Product

Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine

Cone mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo nduwurke tumpukan wangun tenunan sampurna kanggo tenunan kapas,tenunan apik,polyester,nilon,tenunan wool,tenunan pp,filament lan akeh catcher yarns.Slub khusus, resik lelungan lan piranti Auto-waxing sing pilihan mesin iki yakuwi sale panas ing domestik lan jaban rangkah.

model

Cone kanggo conthong winidng mesin

Panggil saka spindles

12 spindles / set, 4spindles / grup

kumparan gauge

360mm

Ukuran

L4300mm x W500mm x H1000mm ( 12 spindles)

bentuke silinder Déwan tatu paket 

Waca the sampel Bobbin saka ing customer

Formulir saka operasi

Single sisih

produktivitas

8kg - 10kg / kumparan(witn ing 24 jam)

Bobbin jinis

Bobbin warata utawa kerucut conical

Motor

370W / 12spindles

Tegangan

220v / 380v, single phase / telung phase, 50Hz / 60Hz

Winding tenunan jinis

Kimia silk, Ponggawa sisutranbsp;emas lan salaka,ewah-ewahan bentuk.

Benang kacepetan

350m / min

paket

Kayu Case

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry