Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/cone_to_coneyarn_winding_machine_fabric_-61.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221140202_943.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221140239_421.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221140253_512.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221140306_581.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221140314_479.jpg

Cone Kanggo ConeYARN nduwurke tumpukan Kain MESIN

Aplikasi lan Ciri:
1. Winding jinis: jinis drum lan acak nduwurke tumpukan
2. mode kontrol Tension: disc tension lan Pole
3. mode Roll tutul kontrol meksa: pneumatic spring jinis otomatis rugi
4. Anti mode hard kiwa-tengen: jinis obah melintang
5. mode Anti-tumpang tindih: piranti anti-tumpang tindih frekuensi Elektronik
6. dawa rekaman elektronik saka tenunan lan sensor Hall
7. Otomatis mandeg kanggo Bobbin lengkap lan tenunan breakage

  • Description Product

Winding mesin

solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan bisa sistem testing kacepetan sensitif  mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

Technological   data
jeneng Product Cotton Cone Kanggo Cone Winder   machine
nomer Product 2
Jumlah spindles 24(6 spindles / grup)
gauge kumparan mm
layout sisih Single
Power Supply 220V 50HZ 3phase
diameteripun Max.package 250mm
Njupuk-up Langkawi 152mm
daya kumparan 120w
Njupuk-munggah kacepetan Max. 1000 meter / min
diameteripun Max.yarn ≤260mm
roller specification gesekan Bobbin flat Φ 80mm×220mm
    utawa kerucut Φ 80mm×220mm taper 3.5°
Driving individu
Auto Stop Piranti sensor gerak
Elektronik Anti-Stack kontrol mesin
 Auto-waxing piranti pilihan
piranti Cleaner pilihan
Benang elektronik Clearer pilihan
Air Splicer pilihan
niup resik pilihan
Rigging pilihan
Ukuran L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6   spindles)
bobot 200kg / grup

\

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry