Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/cotton_yarn_twisting_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135059_198.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135113_255.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135156_691.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135219_795.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216135305_558.jpg

Machine Cotton Benang digawèkaké

sawetara Terapan, Short serat loro kanggo mesin siji twisting cocok kanggo katun, wool, acrylic lan Langat campuran.

  • Description Product

Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

twister digawe dening tetep tingkat gangguan banget kurang lan saka kekiatan gedhe. kontrol kacepetan dening mesin lan lintang mesin tansah lancar, Mesin dumadi pindah kualitas sistem owah-owahan unggul kanggo kabeh jinis setelan. mesin dilindhungi nalika daya wis mandegake dumadakan.

Product jeneng Cotton Benang twisting machine
Panggil saka spindles 16spindles / bagean, standar punika 128 spindles / set
kumparan gauge 254mm
layout Double lorone single lapisan
kacepetan 5000-12000r / min
twisting sawetara 65- 2025T / M luwes
twisting arah S utawa Z
twisting ngliwati 152mm
Angle saka nduwurke tumpukan 17.47-21.07 
Mulai mode Star-delta alon wiwitan 
kumparan Driving Sabuk circulation driving
kapasitas(128spindles) 22KW
Spindles tensioner kapsul
Ukuran 16spindles(2448*900*1270) ,kontrol kothak dawa 2500mm

\

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry