404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Langsung dipasang Precision Winding mesin PTY DTY

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

  • Description Product

FH-JM tliti terus winder iku saka seri seri winder diprodhuksi dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, lan kain, etc. silinder. model wis kontrol siji kumparan siji saka fungsi-fungsi dhasar saka nggunakake njaba saka tenunan nduwurke tumpukan positif nduwurke tumpukan ngawat-ngawati Bobbin; 2 nduwurke tumpukan kacepetan line pancet; 3 kothak anter jemput nyemplungaken lenga-; 4 kelet kacepetan refueling lenga 5 - 20 rev / min luwes; 5 karo piranti pinggiran alus lan fungsi pinggiran; 6 tension tenunan imbuhan dinamis; 7 tenunan drum lan gesekan kelet kontak pancet meksa; 8 kacepetan motor utama lan roller kacepetan motor stepless luwes; 9 Kontrol kontrol layar werna lan karakteristik lan teknologi, munculé paket punika ayu lan teksture alus. model iki pilihan becik kanggo Produsèn kualitas saka tenunan rangkep.



paramèter Technical:
model: Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat
kumparan: 4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat
kadohan kumparan:370mm
cara Oil: oiling otomatis, kacepetan luwes
nduwurke tumpukan cara: Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan
wangun Winding: pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes
Winding tube: parallel, tabung pagoda
Winding travel:120-230mm
kacepetan Winding: ≤500 m / min
Winding diameteripun: ≤280mm
diameteripun skein: ≤550mm
diameteripun Cartridge: ≤320mm
daya nyata:<120 W / kumparan
Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry