Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/double_side_hank_to_cone_yarn_widing_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091300_560.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091355_719.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091414_753.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222091448_183.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222092556_713.jpg

Double sisih Hank kanggo conthong mesin tenunan widing

nomer Product 2
Jumlah spindles 24 (6 spindles / grup)
Kumparan gauge mm
sisih Single Layout
Power Supply 220V 50HZ 3phase
Max.package diameteripun 250mm
Njupuk-up Langkawi 152mm
120w daya kumparan
Njupuk-munggah kacepetan Max. 1000 meter / min
diameteripun Max.yarn ≤260mm
roller specification gesekan "Bobbin flat Φ 80mm×220mm
utawa kerucut Φ 80mm×220mm taper 3.5°"
driving Individu
Auto Stop sensor Piranti Motion
kontrol Anti-Stack Inverter Electronic
 Auto-waxing piranti Pilihan
piranti resik Pilihan
Benang elektronik Clearer Pilihan
Air Splicer Pilihan
Niup resik Pilihan
Rigging pilihan
Ukuran L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
Bobot 200kg / grup

  • Description Product

solusi inovatif ,teknologi nggronjal lan .wong aplikasi kacepetan nduwurke tumpukan dikendhalèkaké déning komputer, max 1200M / min .precise lan bisa sistem testing kacepetan sensitif  mesthekake malah nduwurke tumpukan dawa (bobot) iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka katun .flax ,sutra, serat kimia. lan ing akeh tenunan, dening sistem kontrol komputer, kontrol tension elektromagnetik ,piranti oiling .Nelpon mesin shaped apik iki ,efficiency dhuwur.

Product   jeneng Cotton Cone Kanggo Cone Winder   machine
nomer Product 2
Jumlah spindles 24(6 spindles / grup)
gauge kumparan mm
layout sisih Single
Power Supply 220V 50HZ 3phase
diameteripun Max.package 250mm
Njupuk-up Langkawi 152mm
daya kumparan 120w
Njupuk-munggah kacepetan Max. 1000 meter / min
diameteripun Max.yarn ≤260mm
roller specification gesekan Bobbin flat Φ 80mm×220mm
    utawa kerucut Φ 80mm×220mm taper 3.5°
Driving individu
Auto Stop Piranti sensor gerak
Elektronik Anti-Stack kontrol mesin
 Auto-waxing piranti pilihan
piranti Cleaner pilihan
Benang elektronik Clearer pilihan
Air Splicer pilihan
niup resik pilihan
Rigging pilihan
Ukuran L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6   spindles)
bobot 200kg / grup

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry