Telpon: 86-138 6759 9168
EN

reeling MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >reeling MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/easy_operate_yarn_reeling_machine_serious_i_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160634_489.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160655_814.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160716_257.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215160746_487.jpg

Gampang Operate Benang reeling Machine Serius aku

  • Description Product

Feihu Tekstil   Machinery punika luwih saka 15 taun pengalaman komputerisasi Produsèn mesin nduwurke tumpukan   lan supplier in China, welcome tuku jenis produk lan barang apik   rega lan produk kualitas apik.
Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd punika   riset perusahaan nggabungaken profesional, pembangunan lan produksi   mesin tekstil. Founded in 1995, Products   saka kita perusahaan utamané   kalebu mesin tenunan twisting, nduwurke tumpukan mesin,   mesin expansion tenunan, Hank mesin reeling lan mesin tekstil liyane.

reeling mesin 1.jpg

reeling mesin 2.jpg

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry