Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA COMPANY

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA COMPANY

FAQ

wektu: 2019-02-13

Q1: Where is pabrik Panjenengan dumunung? Carane bisa aku njaluk ana?

Alamat No.159 Raaga dalan, Taozhu werna, kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, China.

Sampeyan bisa fly kanggo Shanghai utawa Hangzhou,banjur kita bisa Pick sampeyan munggah.

Welcome to visit pabrik.

Q2: Apa aku bisa njaluk sample free kanggo mriksa kualitas?

A: mesthi, kita bisa ngirim sample lan werna-rata kanggo gratis kanggo mriksa kualitas , nanging ragad Express wis mbayar.

Q3: Apa istilah pembayaran?

A: Kita bisa nampa T / T, L / C, Western Union, Kartu kredit, MoneyGram,awis etc. Umumé ngandika, 30% T / T simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan L / C ing ngarsane.

Q4: Bisa aku njaluk diskon sembarang?

A: Kita bisa kurban sing diskon miturut qty supaya. Sing luwih supaya qty, ageng discounts.

Q5: Sampeyan bisa nggawe layanan OEM

A:Ya, OEM ditrima.

Q6: Suwene kanggo produksi ?

A: biasane, iku \ 's watara 15 kanggo 25 dina, kang gumantung ing jumlahe.

Q7: Packaging lan kapal

A:. kasus kaca plywood seaworthy packing utawa miturut penjenengan.

Q8: Kita bisa ngirim sampel kanggo ngganti mesin?

A: Ora masalah, sampeyan bisa ngirim kita Bobbin sing pengin, lan engineer kita bakal menehi saran lan ngatur mesin miturut produk lan dikarepake liyane.

Q9: Bisa kita menyang pabrik Panjenengan ngrembakaken liyane rinci lan mriksa kualitas mesin?

A: Ya, ora masalah, welcome to pabrik kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu.

Q10: Kita bisa mriksa mesin sadurunge pangiriman?

A: Ya, sampeyan bisa teka lan mriksa pangiriman. Yen sampeyan ora bisa teka, kita kudu tim engineer specialized kanggo nyoba mesin lan mriksa pangiriman. We njamin sing bisa nampa mesin sakabehe apik.

Q11: Yen kita duwe masalah ing mesin utawa produksi, bisa kita?

A: Ya, ora masalah.

 

We offer Maintenance pancegahan lan Sawise Sales Service. Kita nyoba mesin sadurunge pangiriman. We offer pilihan pangopènan lengkap kanggo nyegah masalah peralatan

basket Inquiry