Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA LAIN

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA LAIN

Kroso Hong Kong

wektu: 2019-02-18

Hong Kong iku salah siji panggonan kang paling padhet pedunungé ing bumi.  Kanthi panggonan Fantastic kanggo ngunjungi, ana luwih saka cukup pandelengan njagi sibuk sak Tetep.

wektu paling apik kanggo ngunjungi

Wektu paling apik kanggo ngunjungi Hong Kong iku watara agêng-Oktober lan pungkasan Desember. Sajrone sasi iki suhu entheng.

njupuk Around

Hong Kong wis transportasi dhuwur-tech supaya njupuk sak cantik prasaja. Ana sepur lan bus wis gampang kanggo lelungan antarane Hong Island Kong, Kowloon, New Territories karo 27 Ferry rute.

Where to stay

Ing Hong Kong, sampeyan bisa nemokake panggonan terjangkau kanggo tetep ing desain Sha Tsui lan wilayah Tengah.  Ing desain Sha Tsui cedhak kabeh sing perlu kanggo ndeleng ing Hong Kong, supaya iku pilihan sing paling apik. Panjenengan bisa lumampah kanggo Avenue of Stars, menyang Hong Island Kong dening Ferry utawa kanggo MTR. Mong Kok kang mung sawetara stasiun adoh.

Places to visit

  • Disneyland lan Ocean Park – Njaluk ing tutul karo anak utama maneh. Dolan maring Mickey Mouse, ing kewan segara lan seneng-seneng karo buta pandas ing Ocean Park.

  • Biara Po Lin – biara iki dibangun ing 1924, lan iku dumunung ing lantau Island. Iku luwih dikenal minangka "Inggris Buddha ing Kidul.”

  • Victoria Peak – iki njupuk sampeyan menyang ndhuwur Peak ing, kang tekan 1,700 kaki ndhuwur banyu. Kene sampeyan bisa ndeleng pencakar langit saka Victoria Lake lan Kowloon lan glaze ing kaendahan saka bukit lingkungan. Sawise sampeyan ing ndhuwur, sampeyan bakal njaluk raos carane jembar kutha.

  • Madame Tussauds Hong Kong – Iki museum sing pameran tokoh lilin watara 100 selebriti.

  • A Symphony of Lampu – Saben wengi ing 8:00 pm sampeyan bisa ngujo nuduhake ruangan karo lampu laser lan melu luwih saka 40 bangunan.

Shopping

Yen dadi shopping, sampeyan kudu ngunjungi pasar werna. Ing panggonan paling apik kanggo pindhah ana Market Stanley, Ladies Market, lan Market Temple Street Night.

Yen luwih seneng toko ing mall lan kopi sing kudu menyang Causeway Bay. Ing Causeway Bay sampeyan bakal nemokake pengecer fashion sawijining, paling departemen toko, lan Mal Shopping Times Square.

Sampeyan uga bisa pindhah blanja ing Mongkok. Kene sampeyan bakal nemokake jeans murah, Watches, tas, lan salinan saka versi Desainer.

Panganan lan Ombenan

Hong Kong iku misuwur kanggo panganan gedhe. Ngisor sampeyan bakal nemokake sawetara saka ne abang lan putih paling.

  • Dim Sum – sampeyan bisa nemokake iku biasane ing omahé teh. Iku kisaran saka kaki pitik Lion kanggo urang kapenuhan har gao. Sampeyan bisa duwe rasa salah siji sing paling Dim jumlah ing Lin Heung Teahouse.

  • manggang Banyak – iki marinated ing gabungan saka liwat 20 rempah-rempah lan aromatics lan panggang nggunakake areng.

  • soy sauce Lion pigeon – pigeon punika peteng, daging succulent karo roso liyane banjur bebek. Panggonan banget duwe rasa sajian iki apik ing Fung Lam Restaurant.

  • loro feihu mesin tekstil co., ltd

basket Inquiry