Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA COMPANY

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA COMPANY

Feihu CNC tenunan mesin nduwurke tumpukan punika populer taun

wektu: 2019-02-13

sale Popular taun iki jenis CNC mesin nduwurke tumpukan .Urutan taun saka Jar kanggo saiki wis ora nolak .Kadang buruh kita nyimpen wektu liyane sing kanggo work.in supaya customer kita bisa njaluk mesin sanalika kualitas possible.goog ,lan cepet nanggepi sawise-sale ,mesin CNC duwe kajen ing atine costomer ,sawetara sadurunge panuku aften introduce sawetara customer anyar .supaya kita welcome kabeh coustomer donya ,yen sampeyan duwe menarik ,please email kanggo kita,


basket Inquiry