Telpon: 86-138 6759 9168
EN

EXPASION MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >EXPASION MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/fh420_6_yarn_expansion_machine.jpg

FH420-6 Benang Machine Expansion

mesin iki reeled tenunan dalan nduwurke tumpukan sadurunge mbentuk peralatan penting. mesin iki bisa maksimum tenunan lentur bengkong cilik, tenunan, utas, lan ing daya sawise Ponggawa amba ditransfer kanggo ngeculaké ing rak tenunan, dienggo dening kabeh jinis nduwurke tumpukan saka mesin nduwurke tumpukan tumpukan, daya pegawe lan efisien.

  • Description Product
machine   model FH420-6
jeneng Product
werna machine putih, biru
data teknologi
Motor 370W550W (pilihan)
min. diameteripun cedhak 80mm
Max. diameteripun expansion 420mm
dawa efektif 220mm
Ukuran L560mm x W420mm x H1160mm 
bobot 180kg

machine.jpg expansion tenunan

Previous :     Ana

Sabanjure : FH420 Benang Machine Expansion

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry