404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telpon: 86-138 6759 9168
EN

FH-GS mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >FH-GS mesin tliti nduwurke tumpukan

FH-GS High Speed ​​Tinggi Lurus Precise Winding Machine

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
Seri iki saka winder-kacepetan dhuwur tliti ditrapake menyang tumpukan saka Hank mundur utawa mundur cepet saka katun, hemp, wool, serat kimia lan tenunan campuran. Mesin iki siji-sisi karya, struktur logam sheet; tutul kontrol layar terpusat; Benang mbentuk adopts kanthi digitized, programmable, Dhuwur-kacepetan lan tension online ranging otomatis otomatis tenunan elektronik mbentuk sistem kontrol unwinding controllable, njabut pangopènan pangertèn Teknik transmisi struktur tradisional cumbersome lan mechanical gangguan; -Dhuwur tliti lan-dhuwur tliti dhuwur-kacepetan winder temen maujud, lan kontrol ngecor otomatis wis rampung miturut Kapadhetan dibutuhake, pinggiran alus, amba pinggiran beda, mbentuk dawa, etc. ngewangi piranti liyane. Kayata piranti refueling kanggo ketemu proses produksi

  • Description Product

FH-GS High-cepet Precision Winding Machine (Hank kanggo tumpeng utawa kerucut kanggo conthong)

Precision ngliwati mesin nduwurke tumpukan(nanas mesin conthong winder),rencana inovatif, majeng teknologi lan aplikasi. Kacepetan nduwurke tumpukan saka mesin iki dipunatur komputer, kang maksimal 1200 m / min. Precise lan sensitif sistem testing kacepetan malah bisa mesthekake dawa nduwurke tumpukan (bobot). Iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan Nylon, tenunan filament, tenunan polyester, FDY, DTY Lan serat kimia liyane.

Product jeneng FH-GS High Speed- Precision Winding machine
Koleksi saka nduwurke tumpukan Precision nduwurke tumpukan
layout Single sisih
kumparan Nos. saka saben grup 4 spindles
Min / max saka spindles 4-60spindles
kumparan gauge 500 mm
drive saben kumparan apa dhewe
mbentuk cara Elektronik nuntun tenunan.
Bobbin jinis flat bobbin utawa conthong(miturut kanggo samBobbinsp;bobbin saka customer.)
paket wangun pipa utawa skein wangun Hank tenunan
Bukaan sutra billet diameteripun ≤300mm
Bukaan nduwurke tumpukan sawetara 152mm / 190m / 230mm (pilihan)
Single kumparan total daya  500W
Power sumber 190-230mm
twisting ngliwati 380V 50Hz telung phase limang kabel sistem. (pilihan)
per grup ukuran L1770mm X W700mm X H1560m 
Lowongan kamar saka mesin ukuran  L460mm X W420mm X H1200mm
Teknik kacepetan Max 1200 Meter / min(gumantung ing proses paramèter)
Oil cara otomatis oiling, kacepetan luwes
Benang Count sawetara 20d --- 1000D
paket bobot up kanggo 3kg(gumantung on ing macem-macem saka tenunan)
Benang jinis dijamin tenunan, biasa ing filamen, lentur yarns, nggoleki technical&nLangatarns etc.


NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry