Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

FH230A kacepetan dhuwur mesin tenunan twisting DTY S utawa Z

FH230 digawèkaké MESIN

kacepetan dhuwur mesin tenunan twisting Fh230a cocok kanggo dty, Poy ,hdy .ect 45d-1000D paling jenis serat siji utawa pindho tenunan digawèkaké .Ana wis dandan sing amba lan inovasi ing produktivitas lan desain idea. kabèh konstruksi sing luwih kuat,lan luwih ilmiah in Langkawi ;mbentuk karo individu kothak-anter jemput .spindle spped ,kacepetan tenunan lan kacepetan roller karo sistem inteligence saka control.technology frekuensi plc luwih trep ;anti-partterning;pinggiran alus;piranti pinggiran,lan kaping pindho roller piranti input ,lan etc supaya minangka kanggo njaluk cepet tengen tenunan ing,dhuwur produktivitas ,sawetara twisting dhuwur ,tenunan twisting luwih;apik mbentuk lan seragam ,gampang kanggo ngganti teknologi ,biaya ngisor saka njaga lan etc,machibne iki mesin idea karo dhuwur produktivitas,muter amba lan kualitas dhuwur.

  • Description Product

                                                                    FH230 digawèkaké MESIN

kacepetan dhuwur mesin tenunan twisting Fh230a cocok kanggo dty, Poy ,hdy .ect 45d-1000D paling jenis serat siji utawa pindho tenunan digawèkaké .Ana wis dandan sing amba lan inovasi ing produktivitas lan desain idea. kabèh konstruksi sing luwih kuat,lan luwih ilmiah in Langkawi ;mbentuk karo individu kothak-anter jemput .spindle spped ,kacepetan tenunan lan kacepetan roller karo sistem inteligence saka control.technology frekuensi plc luwih trep ;anti-partterning;pinggiran alus;piranti pinggiran,lan kaping pindho roller piranti input ,lan etc supaya minangka kanggo njaluk cepet tengen tenunan ing,dhuwur produktivitas ,sawetara twisting dhuwur ,tenunan twisting luwih;apik mbentuk lan seragam ,gampang kanggo ngganti teknologi ,biaya ngisor saka njaga lan etc,machibne iki mesin idea karo dhuwur produktivitas,muter amba lan kualitas dhuwur.








NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry