Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/fh_jm_a_precision_winding_machine_poy_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218084704_264.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218085203_156.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218085235_476.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218085243_484.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218085248_269.jpg

FH / JM-A Precision Winding Machine Poy

  • Description Product

FH / JM-A  Precision nduwurke tumpukan MESIN

 

fitur:

Kontrol terpusat, Manajemen individu

Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane

Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran

Nggunakake Soft wiwitankurang mundhutgampang kanggo nggunakake

Nggunakake mechanical anti-tumpukanpinggiran SoftPriksa Bobbin liyane seragam

Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan

Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

 

paramèter Technical:

model: Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat

kumparan: 4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat

kadohan kumparan:370mm

cara Oil: oiling otomatis, kacepetan luwes

nduwurke tumpukan cara: Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan

wangun Winding: pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes

Winding tube: parallel, tabung pagoda

Winding travel:120-230mm

kacepetan Winding: <500 m / min

Winding diameteripun: <280mm

diameteripun skein: <550mm

diameteripun Cartridge: <320mm

daya nyata: <120 W / kumparan

Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup






NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry