Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA COMPANY

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA COMPANY

manufaktur mesin tekstil Global

wektu: 2019-02-13
Mesin sing nyembah amarga padha ayu lan rego lan padha ngganjar daya; lagi sengit amarga lagi hideous lan loathed amarga padha nemtokke slavery.Though entuk manfaat pisanan iku sabab saka sumelang saiki dina padha nganggo energi utawa bahan bakar sing meksa ing lingkungan. apa kita kaya mesin utawa ora, mesin nggunakake kudu kanggo Manufaktur industri. Makane iku kang simbol saka pembangunan industri lan generasi Employment sing ndadékaké gerakan ekonomi negara. laporan saiki wis ditampilake sing machinery ibukutha ngimpor Bangladesh wis drastis musna mudhun ing sepuluh sasi kapisan taun fiskal kang nuduhake gaya investasi alon. Sakabèhé textile machinery gaya investasi ing Bangladesh dipungambaraken ing title 'Textile Machinery Investment Trends ing Bangladesh'under crita tutup saka Jeksa Agung bisa ngetokake BTT sadurungé (Februari 2013).Sanadyan cathetan concluding utama artikel sadurunge ana tandha-tandha positif kanggo kesempatan global potensial nganalisa investasi dumunung ing lawang masalah sarana Bangladesh.Public kaya gas saka & butuh listrik wis tetep alesan tombol kanggo hindering investasi iku. Punapa mawon, impor kita mundhakaken utawa nampik kita kanthi gumantung ing impor saka mesin tekstil. Ing Machinery Artikel iki Fiestaat BTT Jeksa Agung bisa ngetokake iki nerangake karo seri liyane ing manufaktur machinery kanggo textile kita & industri RMG. Crita iki wis dikembangaké déning Ataullah Al Farhan ing pengawasan aktif BTT editors.Please Wigati sing bagéan saka crita tutup Februari lan crita tutup iki bakal teka ing masalah kita mbesuk.
iklan

Sawise khusus rencana jumlah global, industri tekstil wis flourishing ing kacepetan dhuwur. Donya iku ing dalan anyar revolusi industri. Analysts sing mengantisipasi liyane expansion karo teknologi paling anyar ing Machineries Tekstil. Manufaktur mesin tekstil pusat kaya China, Jerman, Italia, Swiss lan India wis mlumpat ing kompetisi gigantic kanggo pakaryan lan ngajak teknologi paling apik ing Genting textile. Analysts Industry Global, Inc. (GIA) wis ngumumake yen bazaar global kanggo mesin tekstil wis kira-kira kanggo nggayuh US $ 22,9 milyar dening 2017.Demand kanggo mesin canggih sing gawé kain kualitas dhuwur mundak. Punapa mawon iku teknologi, kaputusan purchasing wis dipengaruhi dening mesin’ versatility, keluwesan, lan nawakake rega. faktor tombol kanggo wutah dinamis ing pasar saka mesin tekstil ngemot kawentar ekonomi kirim resesi, Rising dikarepake kanggo produk textile nganggo nonwoven, nambah dikarepake saka wilayah janjeni, utamané Asia-Pasifik, lan arep munggah dikarepake kanggo artikel fibers.This lingkungan-loropaken nganalisa sawetara saka donya negara Manufaktur mesin tekstil anjog.

China wis arep dhuwur-tech ing loro mesin tekstil lan produk:

Manufaktur textile Cina ngembangaken sawetara saka jawaban sing paling apik ing aspèk technical saka industri tekstil, bebarengan karo prices banget competitive. Kanthi expansion kanthi cepet saka industri tekstil, industri mesin tekstil China kang uga seneng lan wusana kanggo pembangunan, lan dadi gedhé Produsèn saka mesin tekstil ing donya. China miwiti mesin indhustri sakbenere 80 taun ago. ing saiki, China-digawe saka mesin tekstil lan akun peralatan kanggo 80 persen saka pasar mesin tekstil domestik. nanging, industri ngadhep 50 persen kurang saka nuduhake sales, lan mung 15 persen wates reged, supaya jangkoan mundhut dhuwur

China isih produsen mesin paling gedhe ing ajang textile global. Akèh negara-negara ing Asia sing madhep imbuhan saka struktur produk, supaya dikarepake dhuwur-mburi lan mranata lengkap mesin tekstil sing dikarepake. Cina industri nduweni kaluwihan ketok dibandhingake karo kakuwasan perdagangan textile saka India, Pakistan, Bangladesh, lan Turki, utamané ing peralatan Spinning katun, set lengkap peralatan polyester lan dyeing-printing peralatan amarga rega.

Minangka China wis cetha negesaken ing dhuwur tech lan produk dhuwur nilai ditambahaké, mesin tekstil bakal area tombol kanggo negara kanggo fokus taun lan perjalanan. Ministry of Industry Informasi Teknologi China nemtokaken sing persentasi dhuwur-tech ing sales ngirim nambah saka asli 40 percent to 60 persen lan babagan riset lan pangembangan dana dhuwur-tech ing total dodolan perusahaan kudu nambah saka asli 2 percent to 5 persen saben tpersen kanggo

China ora mung exporter saka mesin tekstil nanging uga importir potensial saka mesin tekstil. Pasar ngimpor potensial kanggo Genting textile padha provinsi Cina kaya Jiangsu, Zhejiang lan Guangdong, kang nyumbang kanggo kira-kira 71% saka impor saka mesin tekstil sakabèhé China kang. Manufaktur machinery taun pungkasan ngalami pesenan pouring ing lan pasar sekseni manungsa waé saka donya ing mesin Chinese. Akeh manufaktur machinery anjog ing saindhenging donya milih China kanggo ngembangaken basa produksi lan diadegaké unit Manufaktur ing China. Rapid industrialization lan ekonomi pembangunan sakteruse ing China liwat dasawarsa pungkasan wis maringi kontribusi kanggé minggahipun pinunjul ing produksi textile Asian. gagasan China Government kayata 12 Plan Lima-Taun China kang (2011-2015) kang prioritizes kamajuan teknologi lan dandan ing panulisan lan peralatan ing par karo tingkat internasional kanggo textile lan sektor industri liyane wis samesthine kanggo wutah turnmomentous ing pasar Asian.

China wis cetha ngarahke liyane ing tekstil technical lan nggunakake automation tech dhuwur ing prodhuksi tèkstil, Empu Genting kanggo sing industri bakal mindhah menyang China. Bubar Shanghai wis dadi salah siji kutha sadar fashion paling ing Asia. Minangka China prodhuksi kain lan apparels lan katon kanggo Saliyane Nilai, lagi obah produk fashion cepet Empu investasi bakal njupuk Panggonan kanggo sing garis produksi.


India katon nerusake kanggo nambah ing teknologi:

Indian industri mesin tekstil luwih saka 50 lawas taun lan industri mundak dina. About 750 mesin lan Manufaktur peralatan Unit ingkang kalebet ing India, kang liwat 250 Unit gawé mesin lengkap, lan liyane gawé bagean lan aksesoris. mesin tekstil sektor Manufaktur ing saiki wis patemon 45-50 saben sen saka dikarepake sakabèhé saka industri tekstil domestik, constituent utama kang punika ginning, Spinning, Weaving lan Processing. negara lan apik ing aksesoris Manufaktur, mountings mesin & bagean consumable nanging isih sektor perlu pangembangan luwih prodhuksi mesin tenun (shuttleless looms) lan sawetara dhuwur- mesin Processing tech.

Exportir machinery India, sanadyan, wis makaryakke macem-macem Sastranegara kanggo nggawe manawa padha tetep saingan ana ing lingkungan dagang liberalized saka 2013 lan ngluwihi. Akeh manufaktur sing njupuk tindakan kanggo Ngapikake efficiency produksi liwat sistem otomatis majeng, maneh-engineering sistem Manufaktur, gabung Unit produksi kapisah lan  Rencana kanggo modernisasi, teknologi upgradation lan kamajuan produktivitas ing nunggu dikarepake meningkat ing 2013 lan ngluwihi antarane Produsèn liyane seeking owahan liwat dukungan kanggo teknologi digunakake lawas malah kanggo modernisasi ing rencana subsidi, dukungan kanggo pegatan  sektor daya loom kanggo nggedhekake kapasitas karo teknologi lungse lan sawetara saka planning kanggo mundhakaken Nilai ditambahaké kanthi nyetel usaha bebarengan perusahaan manca, kanggo njupuk entuk manfaat saka technical sing, desain lan marketing keahlian. Wong sing nggawe sesambetan karo importers manca kanggo nambah kemampuan marketing.

Minangka Produsèn produk textile, India ngadhepi sawetara bosok kaca sak slump ekonomi global sak 2009-10, nanging banjur padha mbalekake lan tetep rada ndhuwur target sak 2010-11. ing 2011-12 taun fiskal negara wis kawujud target kaca tekstil lan rasukan kanggo sak USD 28-30 milyar. AS lan EU, akun kanggo bab rong pihak saka ekspor tekstil India. Destinasi kaca utama sing Kanada, UAE, Japan, Saudi Arabia, Republik Korea, Bangladesh lan Turki.

India ora mung exporter saka mesin tekstil nanging uga importir saka mesin tekstil. mesin tekstil ngimpor wis wungu saka US $ 0.92billion sak 2010-2011 kanggo US $ 1.38billion (kira-kira) sak 2011-2012. ekspor sak 2011-2012 kira padha ing US $ 147 yuta marang US $ 168 yuta ngrambah sak 2010-2011.The pasar global gloomy tanggung jawab kanggo ekspor ngisor.

Italia industri mesin tekstil mundak akeh banget:

mesin tekstil sektor industri Italia iku salah siji saka manufaktur machinery utomo cacahe watara 300 perusahaan (makaryakke roughly 12,400 wong) lan prodhuksi mesin kanggo nilai sakabèhé saka US $ 3.41 milyar saben taun, karo ekspor agengipun 80% saka total sales. Kualitas teknologi textile Italia bukti dening nomer dhuwur saka negara kang machinery Italia didol: sak 130 negara ing donya.

Ekspor padha tansah pasukan nyopir konco wutah ing sektor ing Italia. Semangat pasar textile utama, digabungake karo kemampuan manufaktur machinery Italia kanggo njaluk wong ing ukuran global, nyumbang kanggo wutah bablas ing ekspor. meh 25 saben sen saka dodolan sektor kang luar negeri sing diarahake menyang China, karo pasar Asia umume accounting kanggo 50 saben sen saka kabeh sales manca.

Sajrone waktu papat 2012, indeks pesenan kanggo mesin tekstil wungu dening 22 saben sen dibandhingake waktu sadurungé. Malah luwih pinunjul ana ing Tambah bab periode sing padha taun sadurunge (+46 saben sen).

Sakabèhé pesenan uga benefitted saka gaya positif ing pasar domestik, kanggo kang 47 saben sen Tambah iki bener direkam dibandhingake telung sasi sadurungé. Wutah ing pasar manca iki rada luwih sing ing +20 per cent. Déné ing Nilai saka produksi mesin tekstil Italia kanggo 2011 kedhaftar 9 saben Tambah sen dibandhingake 2010, saka US $ 3.072 kanggo US $ 3.328 billion. A Tambah padha kacathet kanggo ekspor (+10 per csaben sengo ing mung liwat US $ 2.688 billimilyar

ing kontras, Dikarepake wis tetep utamané banget saka pasar domestik. ing Italia, minangka saindhenging Uni Eropa ing umum, kahanan sing durung mesthi ekonomi saiki wis hindering Recovery ing investasi, malah ing industri tekstil. Ing éwadéné wutah ngalami ing 2012, manufaktur machinery Italia tetep arang banget ngati-ati kanggo taun saiki.

Spanyol nyoba kanggo nambah kapasitas ing textile Manufaktur mesin:

industri mesin tekstil Spanyol wis nêng karo noto perusahaan ukuran cilik lan medium karo kekuatan kang kurang saka 50 karyawan. Perusahaan-perusahaan sing isih kompetisi banget hard karo pemimpin donya kanggo nampa standar internasional rega, desain, kualitas lan layanan. mesin Tenun spare parts, knitting, sewing, aksesoris lan Spinning sing macem-macem kategori Integrasi ing sektor mesin tekstil Spanyol. About 80 perusahaan machinery gain Nilai kredit fiskal 260 yuta Euros ing Spanyol.

Ing ekspor ing negara kaya Amerika Latin, Amerika Utara lan Timur Tengah uga ngremenaken. tujuan New kaya Amerika Serikat, Mexico, France, Turki lan India duwe pasar ngembangaken anyar kang motif kanggo pindhah munggah ing dikarepake évolusi.

Dyeing lan sektor pagawean kasusun saka 35 perusahaan lan sektor utama negara. Sektor liyane kang nderek iku bagean mesin Spinning karo 25 perusahaan. Loro sub sektor wis aneventual kanggo inovasi anyar ing machinery. Ekspor machinery in Spain punika 70% saka total produksi.

Jerman menehi teknologi dipercaya ing Manufaktur mesin:

Jerman mlumpat metu minangka produsen acrucial saka mesin tekstil lan wis aman mapan pangkat 5th donya ing mesin export.The kekiyatan tombol manufaktur machinery Jerman dadi ketok yen siji nganggep kabeh siklus urip saka mesin. Sak kabeh umur mesin, biaya investasi makili mung babagan 10 kanggo 50 saben sen saka biaya sakabèhé.

Sawise rong taun banget, iklim bisnis ing industri tekstil global dadi luwih Moderate ing 2012. Iku uga sing dibayangke ing intake urutan industri mesin tekstil Jerman sing ana ing ngisor iki tokoh saka 2011, nanging isih ing tingkat marem. ekspor saka mesin tekstil Jerman ngrambah 1.82 milyar Euro ing separo pisanan saka 2012 (minus 2.7 saben sen taun-taun). Adhedhasar marang kahanan fiskal banget ing pasar paling penting, industri kedah pindhah liwat taun angel.

Asia pasar paling gedhe kang digunakke 40% saka ekspor saka mesin tekstil Jerman. India iku thesingle klien paling gedhé ing Asia ing taun pungkasan. Antarane Januari lan Juli 2012, textile Jerman machinery worth 111 yuta Euros gawan kanggo India. Popular liya kanggo mesin tekstil Jerman punika USA. ing 10 pasar ekspor paling gedhé kanggo mesin tekstil Jerman lan aksesoris areIndia, China (Hong Kong), Turkey, US,Italia, Czech Republic, Brazil, Saudi Arabia lan Pakistan.

mesin tekstil Jerman ditondoi dening dhuwur kualitas lan customer-tartamtu produksi. Ing gaya setelan pemain ing industri mesin Tekstil Jerman wis tau mandheg kanggo njelajah kothak aplikasi anyar kang nyedhiyani karo kesempatan gedhe.

Belgium fokus ing industri mesin tekstil sawijining:

Industri mesin Belgian, ngetang mesin tekstil sawijining, wis sektor industri paling tau akeh diukur Employment in Belgium. Jaman dhisik 5 wutah tarif taun ayearly saka 4.5% digayuh ing sektor, nalika nuduhake pasar donya wungu karo 10%. driver Avital kanggo kinerja sing ana dobel investasi ing industri mesin liwat 1998-2008periods. wiwit 2012, investasi wis ngangkat munggah maneh lan perusahaan machinery Belgian sing ngganti piyambak kanggo akselerasi tingkat pangembangan prodhuk lan keluwesan. Saiki industri mesin Belgian iku exporter 3th bangsa.

mesin Belgian tansah fokus R&D, minangka 7% Nilai saka ditambahaké industri iki wis endowed ing R&Dmp;D  lan makaryakke liwat 10% saka total count sirah riset Belgian. industri banget cepet efforts sawijining riset ing efficiency energi.

Ing counts industri mesin tekstil Belgian 30 perusahaan, wis turnover saka 1 Milyar euro lan headcount saka 4000. perusahaan sawijining aktif ing mesin kanggo tekstil njero ruangan (karpet, buntel, Beludru,Tabel – amben iku ditenun), tekstil sandhangan, tekstil technical lan Kola textile. Belgium mrodhuksi mesin tenun online jet paling cepet ing donya. Perusahaan mesin tekstil Belgian nguber Sastranegara Kepemimpinan teknologi.

Prancis nekanake ing teknologi sampah daur-ulang:

Sampeyan uga nyatet sing industri mesin tekstil Prancis punika sektor dinamis, muter peran wigati ing pangembangan sajarah saka industri tekstil. ing tartamtu, mikir bab jeneng illustrious saka Jacquard, panemu Prancis saka teknologi Weaving paling canggih. French wis 35 textile -companies mesin Manufaktur, karo turnover global 1.5 milyar Euros, ekspor 91 saben sen saka produk sing kanggo 115 negara customer.

Strategi industri Prancis saiki iki kanggo mbedakake standar saka produk massa, modernisasi peralatan lan teknologi, lan inovasi lan pindhah menyang produk karo nilai ditambahaké luwih. Sektor tartamtu dijamin sing machinery Spinning serat dawa; mesin Recovery sampah textile; sistem kanggo perawatan tenunan lan produksi tekstil technical; Nonwovens garis Manufaktur; peralatan tambahan kanggo nenun (dobbies lan kepala jacquard); mesin pagawean kanggo bleaching, dyeing, tenunan Kola, pagawean garis kanggo barang rajutan lan tekstil banyu-extractors; lan peralatan air-conditioning kanggo pabrik tekstil. Ing sektor anyar saka industri tekstil kaya pangolahan nonwoven, machinery Prancis uga ing pinpoint inovasi.

Daur-ulang bahan tekstil ing mburi siklus urip lan ndandani mau menyang produk anyar, kang ramah lingkungan, uga Jeksa Agung bisa ngetokake ing kang manufaktur machinery Perancis ana ing antarane pemimpin donya.

Turkey obah uga karo loro barang textile lan Manufaktur machinery:

Tekstil iku salah siji saka sektor tombol ing ekonomi Turki ing syarat-syarat GDP, Employment lan kaca. akun Tekstil kanggo 10 % saka GDP Turki lan 20% Employment in sektor Manufaktur. Nilai tekstil lan produksi industri sandhangan iku watara US $ 30 milyar lan diekspor $ US 19,3 milyar worth saka textile lan sandhangan saben taun.  Kanthi jumlah iki, iku wis nuduhake 19 % ing total ekspor saka Turki Industri textile kuwat ing Turki kicked mati expansion saka industri mesin tekstil. nganti 1980 saklawasé kabeh mesin tekstil iki diimpor. Nanging, miwiti ing 1980 sawetara produksi lokal mesin kurang-tech cilik lan medium ukuran wiwit. ing saiki, baris saka produk diprodhuksi dening perusahaan beda-beda gumantung mesti saka peralatan Highly otomatis kanggo model dhasar, lan prodhusèn lokal bisa  kanggo  saingan  karo  manca  perusahaan  ing  paling  mesin  kategori,  kuwi  minangka atmosfer jet dyeing (kebanjiran) utawa mesin jotosan dyeing.

ekspor saka mesin tekstil duwe gaya munggah antarane 2002 lan 2008. Turkish ekspor saka mesin tekstil padha US $ 271 million in 2008, lan melorot kanggo US $ 2yuta ing in 2009 karo sing nuduhake 3.2 % ing total ekspor machinery. sak 2010 pasar ekspor ana wutah saka 266 yuta dolar. ing saiki, industri mesin tekstil Turki paling modern ing Timur Tengah, Afrika lor, Balkan, Baltik lan Tengah Asia lan mrodhuksi mesin lan peralatan dibutuhake kanggo industri tekstil lan kabeh bagean lan aksesoris. Ing ekspor sektor diarahake kanggo bab 135 negara lan pasar ekspor utama supaya pangkat sing Mesir, Ethiopia, India, Uzbekistan lan Bangladesh, meh kabeh negara textile Manufaktur. skills engineering dhuwur, keluwesan produk, pembangunan produk dadi lan adaptasi, lan efisien sawise layanan sales ngaktifake Turkey kanggo ngekspor Turki mesin tekstil digawe kabeh ndonya ing tingkat anrising.

ngimpor Bangladeshi arep mudhun!

Minangka saben anyar Bangladesh Bank ngimpor data saka mesin ibukutha ambruk drastis dening 26 saben sen sak periode Juli-April ing taun fiskal saiki saka periode pungkasan taun sing padha amarga wutah alon saka loro investasi lokal lan manca. data BB nuduhake opening Lcs kanggo ngimpor mesin ibukutha sing $ 1.797 milyar sak sepuluh sasi kapisan taun fiskal saiki dibandhingake $ 2.421 milyar sak periode sing cocog saka taun pungkasan. industri iku nomer siji industri Manufaktur negara Empu nuduhake singa saka mesin ibukutha kasebut ing ndhuwur bakal kanggo industri. Nanging amarga unavailability data ora bisa nyimpulaken textile sing & RMG machinery ibukutha industri ngimpor wis suda utawa ora. Nanging temtunipun gaya sing Bangladesh gerah lack of investasi mesin minangka kabèh ing taun fiskal kang bisa dadi asil saka sektor perbankan, listrik gas & turbulences politik arep liwat taun. Nanging kita wis katon ing Februari crita masalah tutup sing sadurunge taun fiskal Bangladesh iki gadhah wutah API ing mesin tekstil ngimpor liwat taun 2006 to 2011 lan sadurunge sing saka 20kanggo to 2005 wutah ngimpor saka mesin tekstil iki drastis nambah taun ing taun.

Manufaktur mesin tekstil punika sektor penting kanggo chain produksi. Ing sawetara saka mesin tekstil digunakake ing sektor punika, mulane, gedhe. Luwih saka 80 garis tariff nutupi perdagangan internasional saka mesin tekstil lan spare parts kang digunakake langsung ing Manufaktur tekstil lan produk sandhangan. Investment ing sektor iki perlu disaranaké kanggo ngurangi katergantungan impor lan wekasanipun mimpin kanggo ekspor ora mung tekstil lan produk sandhangan nanging machinery lan spares bagean minangka well.Price, keluwesan lan versatility ngemot faktor nentokake kanggo tumbas peralatan. Nalika kuwi, pasar wis ndelok emergence saka mesin kang luwih efisien, ing prices competitive, thanks kanggo maju teknologi kanthi cepet ing industri mesin tekstil. Akhir-kedhaftar sing saya seeking solusi automation lengkap karo keluwesan meningkat sing bisa availed ing biaya cukup.

Previous : FAQ

    Ana

basket Inquiry