Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/hank_to_bobbin_winding_machine-89.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218154221_174.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155334_456.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155345_945.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155357_581.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155404_704.jpg

Hank Kanggo Bobbin Winding Machine

Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, lan kain, etc tenunan mesin nduwurke tumpukan

  • Description Product

FHJM-A MESIN nduwurke tumpukan

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

paramèter Technical:
model: Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat
kumparan: 4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat
kadohan kumparan:370mm
cara Oil: oiling otomatis, kacepetan luwes
nduwurke tumpukan cara: Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan
wangun Winding: pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes
Winding tube: parallel, tabung pagoda
Winding travel:120-230mm
kacepetan Winding: ≤500 m / min
Winding diameteripun: ≤280mm
diameteripun skein: ≤550mm
diameteripun Cartridge: ≤320mm
daya nyata:<120 W / kumparan
Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry