Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/hank_to_cone_silk_yarn_winding_machine_-70.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221093825_599.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221093840_765.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221093856_887.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221093910_877.jpg

Hank Kanggo Cone Silk Benang Winding Machine

FEIHU Benang mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo nduwurke tumpukan wangun tenunan sampurna kanggo tenunan kapas,tenunan apik,polyester,nilon,tenunan wool,tenunan pp,filament lan akeh Langat khusus.
Feed Electric Hank Kanggo Cone Kimia Serat Silk Benang Winding Machine cocok kanggo bolah sutra utawa lamat serat kimia.

  • Description Product

Cone mesin nduwurke tumpukan

Cone mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo nduwurke tumpukan wangun tenunan sampurna kanggo tenunan kapas,tenunan apik,polyester,nilon,tenunan wool,tenunan pp,filament lan akeh catcher yarns.Slub khusus, resik lelungan lan piranti Auto-waxing sing pilihan mesin iki yakuwi sale panas ing domestik lan jaban rangkah.

model

FH230-D feed Electric Hank kanggo conthong mesin winder

Jumlah spindles

12 spindles / set, 4spindles / grup, total 48spindles / 4sETS (pilihan)

gauge kumparan

360mm

Ukuran

L4300mm x W500mm x H1700mm (12spindles)

cylpaket tatu indrical Déwan

Waca sampel Bobbin lan tenunan saka customer

Wujud operasi

Single sisih utawa pinggir pindho

produktivitas

6kg / kumparan(kalebu 24 jam)

jinis Bobbin

Paper rayon conthong utawa Bobbin flat, 150mm-290mm

Motor

550W / 12spindles, saben daya 30w motor cilik

Tegangan

380v, 3urutane,50Hz (miturut kanggo customer \ 's requirement)

Winding jinis tenunan

sutra Kimia, sutra Ponggawa, emas lan perak,deformation etc.

kacepetan Benang

300m / min

Operation

48 spindles / Worker

roller specification gesekan

FBobbin lat

Bobbin specifications

150-290mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry