Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/hank_to_cone_yarn_winder_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222101120_828.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222101157_193.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222101219_499.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/22/20190222101406_920.jpg

Machine Hank Kanggo Cone Benang Winder

Hank kanggo conthong winder conthong Benang mesin mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo angin apik wangun tenunan conthong kanggo nyulam,warping, Weaving, dyeing,bleaching,etc. Iku cocok kanggo tenunan kapas,tenunan wool,tenunan polyester,etc.CNC Single Spindle Single Control Hank Kanggo Cone Cotton Nylon Wool Winding Machine

  • Description Product

CNC Single Spindle Single Control Hank Kanggo Cone Cotton Nylon Winding Machine

Hank kanggo tenunan conthong mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo nduwurke tumpukan wangun tenunan sampurna kanggo tenunan nilon, tenunan apik, polyester, nilon, tenunan wool ,tenunan pp, filament lan akeh Langat khusus. Reresik lelungan lan piranti Auto-waxing sing pilihan mesin iki yakuwi sale panas ing domestik lan jaban rangkah.


Product jeneng Komputer Hank Kanggo Cone Winder machine
Panggil saka spindles 24(4 spindles utawa 6 spindles / grup)
kumparan gauge 360mm
layout Single sisih
Power sumber 380V / 220V 50HZ / 60Hz 3phase / 1phase
kumparan daya 120w
Max.yarn diameteripun ≤220mm
gesekan roller specification flat Bobbin Φ 80mm×220mm
utawa conthong Φ 80mm×220mm taper 3.5°
Driving individu
Auto mungkasi piranti Motion sensor
Elektronik Anti-Stack inverter kontrol
Auto-waxing piranti pilihan
Cleaner piranti pilihan
Elektronik Benang Clearer pilihan
Air Splicer pilihan
blower resik pilihan
Lighting sistem pilihan
Ukuran L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
bobot

205kg / grup

FAQ

1.Q:Apa sampeyan Produsèn?
A:Ya,kita kudu pabrik dhewe ing kutha Zhuji.
2.Q:Apa pembayaran kita \ 'd kaya apa?
A:T / T,L / C ing ngarsane,etc.
3.Q:Carane bab layang?
A:mlebukake ing 7-15 dina sawise pembayaran. Kualitas barang wis strictly periksa dening saben wong khusus diutus kanggo consignment ing.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry