Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/330hank_to_cone_yarn_winding_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221154609_856.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221154702_497.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/21/20190221154745_538.jpg

3° 30'Hank Kanggo Cone Benang Winding Machine

Hank kanggo conthong winder conthong Benang mesin mesin nduwurke tumpukan digunakake kanggo angin apik wangun tenunan conthong kanggo nyulam,warping, Weaving, dyeing,bleaching,etc. Iku cocok kanggo tenunan kapas,tenunan wool,tenunan polyester,etc.CNC Single Spindle Single Control Hank Kanggo Cone Cotton Nylon Winding Machine

  • Description Product

CNC Single Spindle Single Control Hank Kanggo Cone Cotton Nylon Winding Machine

model iku utamané cocok kanggo serat kimia, tenunan, tali skein kayata Komplek pipe silinder negara ,negara. Minangka mesin karo sistem kontrol komputer; kontrol kumparan individu; lenga kanthi otomatis teka ing; piranti pinggiran; anti- -tumpukan; otomatis mandeg saka break tenunan; kontrol tetep-dawa; kabel feed Super; -starting alon karo luwes; kacepetan Benang luwes; Benang tension-kontrol piranti lan teknologi canggih liyane, kanggo mesthekake kualitas dhuwur saka mesin:

ciri: Across kacepetan line; A wangun siji -off; malah tension; mbentuk ayu. 

Product jeneng Komputer Hank Kanggo Cone Winder machine
Panggil saka spindles 24(4 spindles utawa 6 spindles / grup)
kumparan gauge 360mm
layout Single sisih
Power sumber 380V / 220V 50HZ / 60Hz 3phase / 1phase
kumparan daya 120w
Max.yarn diameteripun ≤220mm
gesekan roller specification flat Bobbin Φ 80mm×220mm
utawa conthong Φ 80mm×220mm taper 3.5°
Driving individu
Auto mungkasi piranti Motion sensor
Elektronik Anti-Stack inverter kontrol
Auto-waxing piranti pilihan
Cleaner piranti pilihan
Elektronik Benang Clearer pilihan
Air Splicer pilihan
blower resik pilihan
Lighting sistem pilihan
Ukuran L 1454 x W 690 x H 1700 mm ( 6 spindles)
bobot 205kg / grup

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry