Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_output_two_for_one_cotton_yarn_twisting_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093015_239.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093022_467.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093027_407.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215093033_746.jpg

Dhuwur Output Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

Kimia Long Serat Two-kanggo-siji Twister tekan siji ngowahi loro twisting. efficiency luwih dhuwur tinimbang machine tradisional ing kaping. Njupuk-up volume nambah, ora piecing ing sepuluh ewu meter, digawèkaké kualitas Highly apik. sistem drive prasaja, ease kanggo pangopènan.

  • Description Product

Dhuwur Output Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

Mesin tenunan twisting wis gengsine aplikasi sing wiyar, desain modern, amba njupuk munggah jumlah, kacepetan dhuwur. Iku gampang kanggo operate lan njaga, kurang gangguan lan konsumsi daya. Iku efficiency lan tenunan output mesin twisting dhuwur karo twisting lan stranding. Wis mekanisme karo arah planet exchanging. Stranding lan digawèkaké saka twine bisa rampung ing siji wektu. Iku cocok kanggo twisting utami lan re-twisting kabeh jinis twine PE, PP twine, PET twine, nilon twine, katun twine, lan tali bengkong ing ukuran cilik.

jeneng Product

Two siji Machine Kimia Serat digawèkaké

Jumlah spindles

16spindles / bagean, standar 128 spindles / set

gauge kumparan

304 mm

layout

sisih pindho

Speed

<10000r / min

Tsawetara wisting

50- 3000T / M

Tarah wisting

S utawa Z

TLangkawi wisting

190-230mm

TLangkawi wisting

< 180m / min

Tjinis wisting

roller pindho lan pinggiran nduwurke tumpukan

Rbobot oll

5KG

kumparan Driving

bcirculation driving ELT

kapasitas(128spindles)

17.7KW

Spindles tensioner

jinis werni baja

Ukuran

16spindles(2448*900*1270) ,kontrol kothak dawa 2500mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry