Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_productivity_high_efficiency_cotton_yarn_twisting_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142735_407.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142743_457.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142755_111.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215142807_927.jpg

High Produktivitas dhuwur Efisiensi Machine Cotton Benang digawèkaké

Kimia Long Serat Two-kanggo-siji Twister tekan siji ngowahi loro twisting. efficiency luwih dhuwur tinimbang machine tradisional ing kaping. Njupuk-up volume nambah, ora piecing ing sepuluh ewu meter, digawèkaké kualitas Highly apik. sistem drive prasaja, gampang pangopènan.

  • Description Product

Dhuwur Output Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

Mesin tenunan twisting wis gengsine aplikasi sing wiyar, desain modern, amba njupuk munggah jumlah, kacepetan dhuwur. Iku gampang kanggo operate lan njaga, kurang gangguan lan konsumsi daya. Iku efficiency lan tenunan output mesin twisting dhuwur karo twisting lan stranding. Wis mekanisme karo arah planet exchanging. Stranding lan digawèkaké saka twine bisa rampung ing siji wektu. Iku cocok kanggo twisting utami lan re-twisting kabeh jinis twine PE, PP twine, PET twine, nilon twine, katun twine, lan tali bengkong ing ukuran cilik.

● Wide sawetara mesin sing cocog karo proses mawarni-warni saka Langat voile nggoleki kanggo Langat karpet coarse.
● Four drive kumparan karo rollers tension kanggo konsumsi daya suda.
● creeping panentu piranti kanggo tatu alus paket dye langsung.
● konsumsi daya paling cendhèk.
● Paling mesin twisting dièkspor saka China
● Kabeh mesin kasedhiya karo fitur optimal kanggo prodhuksi paket die, Langat Weaving etc.

jeneng Product

Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

Jumlah spindles

16spindles / bagean, standar 128 spindles / set

gauge kumparan

254mm

layout

lorone pindho lapisan siji

kacepetan

5000-12000r / min

sawetara twisting

65- 2025T / M luwes

arah twisting

S utawa Z

twisting Langkawi

152mm

Angle nduwurke tumpukan

17.47-21.07

mode Mulai

Star-delta alon wiwitan

kumparan Driving

Sabuk circulation driving

kapasitas(128spindles)

22KW

Spindles tensioner

kapsul

Ukuran

16spindles(2448*900*1270), kontrol kothak dawa 2500mm

FAQ
Q1: machine kaluwihan
A: meksa kontrol kanthi cara mechanical. Bandulan ngangkat kanthi otomatis nalika break tenunan ana kanggo ngaktifake operator kanggo gampang ngenali posisi.
Q2: Bisa mesin iki cocok kanggo katun ?
A: Ya, mesin iki mung cocok kanggo katun, wool, acrylic lan Langat campuran

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry