404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

High Speed ​​otomatis New Koleksi Precision Winding Machine

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

  • Description Product

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.
FH-JM tliti terus winder iku saka seri seri winder diprodhuksi dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, lan kain, etc. silinder. model wis kontrol siji kumparan siji saka fungsi-fungsi dhasar saka nggunakake njaba saka tenunan nduwurke tumpukan positif nduwurke tumpukan ngawat-ngawati Bobbin; 2 nduwurke tumpukan kacepetan line pancet; 3 kothak anter jemput nyemplungaken lenga-; 4 kelet kacepetan refueling lenga 5 - 20 rev / min luwes; 5 karo piranti pinggiran alus lan fungsi pinggiran; 6 tension tenunan imbuhan dinamis; 7 tenunan drum lan gesekan kelet kontak pancet meksa; 8 kacepetan motor utama lan roller kacepetan motor langkah kurang luwes; 9 Kontrol kontrol layar werna lan karakteristik lan teknologi, munculé paket punika ayu lan teksture alus. model iki pilihan becik kanggo Produsèn kualitas saka tenunan rangkep.

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC rerumput motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake, fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut, gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan, pinggiran Soft, Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

FH / JM One Motor Hank Kanggo Bobbin Precision nduwurke tumpukan mesin

model:  Single-sisi single kumparan, terpusat kontrol
kumparan: 4 kaping the nomer saka kumparan,&nbsinghe standar 24 spindles / pesawat
kumparan kadohan: 370mm
Oil cara:  otomatis oiling, kacepetan luwes
Winding cara:  Single kumparan aktif tliti nduwurke tumpukan
Winding wangun:  Lurus edge, bevel pinggiran luwes
Winding tabung:  parallel,  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.  tabung

Winding dolan: 120-230mm
Winding kacepetan: ≤500 m / min
Winding diameteripun:  ≤280mm
skein diameteripun: ≤550mm
Cartridge diameteripun: ≤320mm
nyata daya: <120 W / kumparan
Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup

FAQ:
Q1: Bisa kita menyang pabrik Panjenengan ngrembakaken liyane rinci lan mriksa kualitas mesin?
A: Ya, ora masalah, welcome to pabrik kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu
Q2: Yen kita duwe masalah ing mesin utawa produksi, bisa kita?
A: We offer Maintenance pancegahan lan Sawise Sales Service. Kita nyoba mesin sadurunge pangiriman. We offer pilihan pangopènan lengkap kanggo nyegah masalah peralatan sadurunge padha dadi masalah. Uga kita kurban wektu njamin siji taun. Yen ana masalah ing nggunakake, sampeyan bisa marang kita. tim engineer kita aja paling kanggo mbantu ngatasi masalah. engineers kita bisa pindhah menyang pabrik lan mbantu ngatasi masalah. We nyedhiyani layanan urip dawa kanggo mesin.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry