404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ,pabrik -FEIHU Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. , Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. " /> Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know. ." />

Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

High Speed ​​otomatis New Koleksi Precision Winding Machine

fitur:
Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension

  • Description Product

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

FH-JM tliti terus winder iku saka seri seri winder diprodhuksi dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, lan kain, etc. silinder. model wis kontrol siji kumparan siji saka fungsi-fungsi dhasar saka nggunakake njaba saka tenunan nduwurke tumpukan positif nduwurke tumpukan ngawat-ngawati Bobbin; 2 nduwurke tumpukan kacepetan line pancet; 3 kothak anter jemput nyemplungaken lenga-; 4 kelet kacepetan refueling lenga 5 - 20 rev / min luwes; 5 karo piranti pinggiran alus lan fungsi pinggiran; 6 tension tenunan imbuhan dinamis; 7 tenunan drum lan gesekan kelet kontak pancet meksa; 8 kacepetan motor utama lan roller kacepetan motor stepless luwes; 9 Kontrol kontrol layar werna lan karakteristik lan teknologi, munculé paket punika ayu lan teksture alus. model iki pilihan becik kanggo Produsèn kualitas saka tenunan rangkep.

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.


model:

Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat

kumparan:

4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat

kadohan kumparan:

370mm

cara Oil:

oiling otomatis, kacepetan luwes

nduwurke tumpukan cara:

Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan

wangun Winding:

pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes

Winding tube:

parallel, tabung pagoda

Winding travel:

120-230mm

kacepetan Winding:

≤500 m / min

Winding diameteripun:

≤280mm

diameteripun skein:

≤550mm

diameteripun Cartridge:

≤320mm

daya nyata:

<120 W / kumparan

Ukuran:

1620*710*1560 mm / grup


Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Q1: Bisa kita menyang pabrik Panjenengan ngrembakaken liyane rinci lan mriksa kualitas mesin?
A: Ya, ora masalah, welcome to pabrik kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu
Q: Bisa kita menyang pabrik Panjenengan ngrembakaken liyane rinci lan mriksa kualitas mesin?
A: Ya, ora masalah, welcome to pabrik kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry