Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

High Speed ​​DTY Poy HDY FDY Kimia Serat digawèkaké Machine

Kimia Long Serat Two-kanggo-siji Twister tekan siji ngowahi loro twisting. efficiency luwih dhuwur tinimbang machine tradisional ing kaping. Njupuk-up volume nambah, ora piecing ing sepuluh ewu meter, digawèkaké kualitas Highly apik. sistem drive prasaja, ease kanggo pangopènan.

  • Description Product

Dhuwur Output Two Kanggo Salah Machine Cotton Benang digawèkaké

Mesin tenunan twisting wis gengsine aplikasi sing wiyar, desain modern, amba njupuk munggah jumlah, kacepetan dhuwur. Iku gampang kanggo operate lan njaga, kurang gangguan lan konsumsi daya. Iku efficiency lan tenunan output mesin twisting dhuwur karo twisting lan stranding. Wis mekanisme karo arah planet exchanging. Stranding lan digawèkaké saka twine bisa rampung ing siji wektu. Iku cocok kanggo twisting utami lan re-twisting kabeh jinis twine PE, PP twine, PET twine, nilon twine, katun twine, lan tali bengkong ing ukuran cilik.

jeneng Product

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Jumlah spindles

16spindles / bagean, standar 128 spindles / set

gauge kumparan

304 mm

layout

lorone pindho

kacepetan

<10000r / min

sawetara twisting

50- 3000T / M luwes

arah twisting

S utawa Z

twisting Langkawi

190-230mm

twisting Langkawi

< 180m / min

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

5KGS

kumparan Driving

Sabuk circulation driving

kapasitas(128spindles)

17.7KW

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

Ukuran

16spindles(2448*900*1270), kontrol kothak dawa 2500mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry