Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_speed_fhjm_a_precision_winding_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155836_778.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155846_498.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218155905_363.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218160129_727.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218160142_969.jpg

FHJM-A High Speed ​​Precision Winding Machine

FHJM-A tliti conthong langsung menyang conthong lan Hank kanggo conthong mesin nduwurke tumpukan iku saka seri seri winder diprodhuksi dening FEIHU perusahaan saka mesin tekstil. Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, etc. silinder. mesin iki wis produktivitas ciri dhuwur, mundhut kurang, kurang gangguan, urip dawa, stabil kinerja.

  • Description Product

FHJM-A  Precision nduwurke tumpukan MESIN

Kontrol terpusat, Manajemen individu
Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane
Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran
Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake
Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam
Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan
Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension


paramèter Technical:

model:  Single-sisi single kumparan, terpusat kontrol
kumparan: 4 kaping the nomer saka kumparan,&nbsinghe standar 24 spindles / pesawat
kumparan kadohan: 370mm
Oil cara:  otomatis oiling, kacepetan luwes
Winding cara:  Single kumparan aktif tliti nduwurke tumpukan
Winding wangun:  Lurus edge, bevel pinggiran luwes
Winding tabung:  parallel, pagoda tabung
Winding dolan: 120-230mm
Winding kacepetan: ≤500 m / min
Winding diameteripun:  ≤280mm
skein diameteripun:  ≤550mm
Cartridge diameteripun:  ≤320mm
nyata daya: <120 W / kumparan
Ukuran: 1620*710*1560 mm / grup

Previous :     Ana

Sabanjure : Hank Kanggo Bobbin Winding Machine

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry