Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Soft gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Soft gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_speed_soft_cone_winder___winding_machine__bobbin_winder_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090910_434.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090919_749.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090930_562.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219090948_579.jpg

High Speed ​​Soft Cone Winder / Winding Machine / Bobbin Winder Machine

High Speed ​​mesin nduwurke tumpukan Nyenyet, iku utamané kanggo tenunan Sawise dyeing mundur utawa tenunan mundur nggunakake conthong kanggo conthong langsung, cocog kanggo nduwurke tumpukan kaya Langat Serat, Langat Cotton, FDY, Langat Polyester lan etc, lan bisa njupuk munggah karo conical Cone utawa bobbins Tube. Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

  • Description Product

Soft Dyeing Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine

Mesin iki cocok kanggo tenunan kapas,serat,wool,Poy,etc.It digunakake kanggo njupuk munggah cones tenunan kanggo proses conthong tenunan dyeing ing dhuwur-suhu lan dhuwur-meksa mesin dyeing.
High Speed ​​Soft Dyeing Cone Kanggo Cone Winding Machine—— Iku cocok kanggo tenunan kapas, tenunan wool, tenunan polyester,etc. fungsine iku angin conthong tenunan sampurna kanggo preparation saka tenunan conthong dyeing .Dhuwur njupuk-munggah kacepetan: 300-800meter / min. uga, karo panel kontrol individu lan meter counter.We sing tansah nggoleki lan Ngapikake mesin kita lan saiki duwe paten nasional ing tenunan  nduwurke tumpukan mesin(label paten sticked ing mesin kita).

Saben kumparan wis sistem Anti-Hard-Edge lan Electronic Anti-nyalip.

jeneng Product

Soft Dyeing Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine

 

Jumlah spindles

Max.9group kanggo 1set, total 108 spindles. (normal 7 grup 84 sspindles(pilihan)

alur drum

0/D 82mm, kadohan kumparan 2.5, symmetry0"

layout

lorone pindho

Power Supply

3kabel phase5,380V 50HZ (pilihan)

Sdaya pindle

90w /kumparan 5W(lilin)+reresik

Wkacepetan inding

600-700m / min(kacepetan luwes)

desain paramèter  

kontrol antarmuka individu utawa tutul layar (Telpon - dawa, alon - wiwitan, kacepetan luwes, Broken tenunan otomatis mandeg)

Driving

individu

Ukuran

L 2230 x W 1100 x H 1600 mm ( 12 spindles)

bobot

350kg / grup

Q1: Apa produk utama?
A: Benang nduwurke tumpukan mesin

Q2: Apa \ 's istilah pembayaran?
A: A.T / T  B. L / C

Q3: Apa bab layanan sawise-sales perusahaan?
A: A. 15 taun textile profesional pengalaman Pabrik Mesin,tim layanan banget.
B. jaringan layanan Global éling layanan pituduh ing situs.
C. instalasi kawigaten lan layanan imbuhan,olahraga operator skillfully lan ahli.
D. riko bali biasa,technical support lan layanan tulus.

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry