Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Soft gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Soft gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_speed_soft_grooved_drum_yarn_cone_winder___winding_machine__bobbin_winder_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091445_161.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091453_885.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091505_342.jpg

High Speed ​​Soft alur Drum Benang Cone Winder / Winding Machine / Bobbin Winder Machine

High Speed ​​mesin nduwurke tumpukan Nyenyet, iku utamané kanggo tenunan Sawise dyeing mundur utawa tenunan mundur nggunakake conthong kanggo conthong langsung, cocog kanggo nduwurke tumpukan kaya Langat Serat, Langat Cotton, FDY, Langat Polyester lan etc, lan bisa njupuk munggah karo conical Cone utawa bobbins Tube. Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

  • Description Product

Soft Dyeing Cone Kanggo Cone Benang Winding Machine

Mesin iki cocok kanggo tenunan kapas,serat,wool,Poy,etc.It digunakake kanggo njupuk munggah cones tenunan kanggo proses conthong tenunan dyeing ing dhuwur-suhu lan dhuwur-meksa mesin dyeing.
High Speed ​​Soft Dyeing Cone Kanggo Cone Winding Machine—— Iku cocok kanggo tenunan kapas, tenunan wool, tenunan polyester,etc. fungsine iku angin conthong tenunan sampurna kanggo preparation saka tenunan conthong dyeing .Dhuwur njupuk-munggah kacepetan: 300-800meter / min. uga, karo panel kontrol individu lan meter counter.We sing tansah nggoleki lan Ngapikake mesin kita lan saiki duwe paten nasional ing tenunan  nduwurke tumpukan mesin(label paten sticked ing mesin kita).

Saben kumparan wis sistem Anti-Hard-Edge lan Electronic Anti-nyalip.

Bobbin jinis: 5"(170mm) Saget dadi selaras
layout Single-sisih, saget dadi 84/108spindles
Power sumber 380V / 220V  50/60Hz  telung phase / Single urutane
Driving Saben kumparan saben motor
Power Comsumption 0.09KW / kumparan
Njupuk-up paket Tube Bobbin (0°) / Cone 4°20, 5°57, 9°15
Benang tension lan waxing piranti Saben kumparan wis a tenunan tension lan waxing piranti
Auto mungkasi piranti saben kumparan nginstal otomatis mungkasi piranti
Elektronik Anti-Stack inverter kontrol
Cleaner piranti Saben kumparan wis a Teknik piso tenunan resik
Elektronik Benang Cleaner pilihan diinstal
Air Splicer pilihan diinstal
blower resik pilihan diinstal
Lighting sistem pilihan diinstal
Ukuran L 2230 x W 1100 x H 1600 mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry