Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Soft gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Soft gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_speed_soft_grooved_drum_yarn_cone_winder___winding_machine__bobbin_winder_machine_-14.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219091947_879.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219092102_368.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219092128_677.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219092145_443.png

High Speed ​​Soft alur Drum Benang Cone Winder / Winding Machine / Bobbin Winder Machine

High Speed ​​mesin nduwurke tumpukan Nyenyet, iku utamané kanggo tenunan Sawise dyeing mundur utawa tenunan mundur nggunakake conthong kanggo conthong langsung, cocog kanggo nduwurke tumpukan kaya Langat Serat, Langat Cotton, FDY, Langat Polyester lan etc, lan bisa njupuk munggah karo conical Cone utawa bobbins Tube. Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

  • Description Product

FHCT-S High Speed ​​Soft nduwurke tumpukan mesin

machine Aplikasi:
FHCT-S High Speed ​​Soft nduwurke tumpukan mesin, iku utamané kanggo dyeing sadurunge nyepakaké nggunakake, cocog kanggo nduwurke tumpukan kaya tenunan Cotton, tenunan wool, tenunan acrylic, Langat Polyester lan etc, lan bisa njupuk munggah karo conical Cone utawa Tube bobbins dyeing. Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

paramèter:
1.  drive: saben kumparan saben motor
2.  kacepetan Winding:  Cotton: bab 700M / min,  serat: bab 600 M / min
3. Wis fungsi Anti-Hard-Edge lan Electronic Anti-Stack.
4. paket dia≤ 220mm
5. Saben kumparan karo dawa counter;
6. panel kontrol Lanjut;

Bobbin jinis: 5"(170mm) Saget dadi selaras
layout Single-sisih, saget dadi 84/108spindles
Power sumber 380V / 220V  50/60Hz  telung phase / Single urutane
Driving Saben kumparan saben motor
Power Comsumption 0.09KW / kumparan
Njupuk-up paket Tube Bobbin (0°) / Cone 4°20, 5°57, 9°15
Benang tension lan waxing piranti Saben kumparan wis a tenunan tension lan waxing piranti
Auto mungkasi piranti saben kumparan nginstal otomatis mungkasi piranti
Elektronik Anti-Stack inverter kontrol
Cleaner piranti Saben kumparan wis a Teknik piso tenunan resik
Elektronik Benang Cleaner pilihan diinstal
Air Splicer pilihan diinstal
blower resik pilihan diinstal
Lighting sistem pilihan diinstal
Ukuran L 2230 x W 1100 x H 1600 mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry