Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Nyenyet gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >Nyenyet gooved mesin drum tenunan nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_speed_tight_cone_winder___winding_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219085254_525.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219085303_594.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/19/20190219085324_189.jpg

High Speed ​​Nyenyet Cone Winder / Winding Machine

High Speed ​​mesin nduwurke tumpukan Nyenyet, iku utamané kanggo tenunan Sawise dyeing mundur utawa tenunan mundur nggunakake conthong kanggo conthong langsung, cocog kanggo nduwurke tumpukan kaya Langat Serat, Langat Cotton, FDY, Langat Polyester lan etc, lan bisa njupuk munggah karo conical Cone utawa bobbins Tube. Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

  • Description Product

FHCT-J mesin tenunan nduwurke tumpukan

Applied kanggo katun, ditenun, sutra lan jinis keju utawa tabung tenunan skein winder (Hank) menyang mesin knitting, warping mesin  model digunakake  langsung ing model becik tapered paket nyenyet mesin iki utamané cocok kanggo K sutra nduwurke tumpukan menyang tenunan lentur kelas syarat teknologi.

Bobbin jinis: 5"(170mm) Saget dadi selaras
layout Single-sisih, saget dadi 84/108spindles
Power sumber 380V / 220V  50/60Hz  telung phase / Single urutane
Driving Saben kumparan saben motor
Power Comsumption 0.09KW / kumparan
Njupuk-up paket Tube Bobbin (0°) / Cone 4°20, 5°57, 9°15
Benang tension lan waxing piranti Saben kumparan wis a tenunan tension lan waxing piranti
Auto mungkasi piranti saben kumparan nginstal otomatis mungkasi piranti
Elektronik Anti-Stack inverter kontrol
Cleaner piranti Saben kumparan wis a Teknik piso tenunan resik
Ukuran L 2230 x W 1100 x H 1600 mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry