Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Plying nduwurke tumpukan MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >Plying nduwurke tumpukan MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/high_speed_yarn_drum_plying_winding_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216145605_142.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216145617_633.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216145635_727.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216145646_120.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216145657_359.jpg

kacepetan dhuwur Benang Drum plying Winding Machine

model Machine FHFDTK-A

nomer Product 2
Jumlah spindles 24 (6 spindles / grup)
jinis Bobbin Bobbin warata utawa kerucut(pilihan)
Kumparan gauge mm
sisih Single Layout
Power Supply 380V 50HZ 3phase
Max.package diameteripun 250mm
Njupuk-up Langkawi 152mm
120w daya kumparan
Njupuk-munggah kacepetan Max. 1000 meter / min
diameteripun Max.yarn ≤280mm
Gesekan roller specification Bobbin warata utawa kerucut (pilihan)
driving Individu
Auto Stop sensor Piranti Motion
kontrol Anti-Stack Inverter Electronic

  • Description Product

Plying nduwurke tumpukan mach

dobel Machine, bisa tumpukan 2-3 ply saka Langat Serat, Langat Cotton, Langat wool, FDY, Langat Polyester lan etc, bisa njupuk munggah karo bobbins Tube kanggo TFO mesin twisting nyepakaké, lan uga bisa njupuk munggah karo Cone conical kanggo mesin Tenun nggunakake . Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

machine   model FHFDTK-A


nomer Product 2
Jumlah   spindles 24(6 spindles / grup)
jinis Bobbin warata Bobbin utawa   conthong(pilihan)
gauge kumparan mm
layout sisih Single 
Power Supply 380V 50HZ 3phase
Max.package   diameteripun 250mm
Njupuk-up   ngliwati 152mm
daya kumparan 120w
Njupuk-munggah kacepetan Max. 1000 meter / min
Max.yarn   diameteripun ≤280mm
gesekan   roller specification flat   Bobbin utawa kerucut (pilihan)
Driving individu
Auto Stop   piranti sensor gerak
Elektronik   Anti-Stack kontrol mesin
Auto-waxing   piranti pilihan diinstal
piranti Cleaner pilihan diinstal
Elektronik   Benang Clearer pilihan diinstal
Air Splicer pilihan diinstal
niup resik pilihan diinstal



plying nduwurke tumpukan machine1.jpg

plying nduwurke tumpukan machine2.jpg

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry