Telpon: 86-138 6759 9168
EN

digawèkaké MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >digawèkaké MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/hot_sale_fh230a_high_speed_yarn_twisting_machine_dty.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216134312_407.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216134343_875.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216134352_141.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216134501_146.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216134548_215.jpg

Hot sale FH230A kacepetan dhuwur DTY mesin tenunan twisting

Twisting Machine Advantage:
1 Simpen
konsep driving New
Ballon limitor
2 maintenance
linuwih
gampang pangopènan
wektu instalasi Short
3 Automation
Mung nyetel kabeh paramèter ing layar tutul
imbuhan Central kanggo dhuwur balon
imbuhan Central kanggo deflection
tatanan paket Flexible
4 nguwataké
Dikiataken machiner fram
dhuwur produktivitas
requirement papan kurang
5Teknologi
konsep driving New
sistem Gagal Power

  • Description Product

FH230 digawèkaké MESIN

FH230A HIGH SPEED Benang digawèkaké MESIN cocok kanggo DTY, Poy ,HDY .ECT 45D-1000D PALING Kind serat SINGLE OR pindho Benang digawèkaké .Ana wis dandan sing amba lan Inovasi IN produktivitas lan DESIGN IDEA. THE Constructions wutuh ana kuat akeh,Lan liyane SCIENTIFIC in Langkawi ;FORMING WITH individu BOX-Langkawi .SPINDLE SPPED ,Bolah SPEED lan roller SPEED karo SYSTEM INTELIGENCE OF PLC frekuensi CONTROL.TECHNOLOGY ARE luwih trep ;ANTI-PARTTERNING;EDGE SOFT;EDGE piranti,Lan pindho roller input piranti ,Lan ETC SO AS TO AYO LUWIH CEPET tengen Benang THE,dhuwur produktivitas ,HIGH digawèkaké RANGE ,BETTER digawèkaké Bolah;GOOD FORMING lan seragam ,Gampang GANTI TECHNOLOGY THE ,COST ngisor ngrawat lan ETC,MACHIBNE Iki IDEA MESIN WITH dhuwur produktivitas,ROLL BIG lan QUALITY HIGH.

twisting  machine Advantage:

1 Simpen  

 New  nyopir konsep

 Ballon limitor

2 maintenance

 linuwih

 gampang pangopènan

wektu instalasi Short

3 Automation

Mung nyetel kabeh paramèter ing layar tutul

imbuhan Central kanggo dhuwur balon

imbuhan Central kanggo deflection

tatanan paket Flexible

4 nguwataké

Dikiataken machiner fram

dhuwur produktivitas

requirement papan kurang

5Teknologi

konsep driving New

sistem Gagal Power

Panggil saka spindles 16spindles / bagean, standar punika 128 spindles / set
kumparan gauge 304 mm
layout Double sisih
kacepetan <10000r / min
twisting sawetara 50- 3000T / M
twisting arah S utawa Z
twisting ngliwati 190-230mm
twisting ngliwati < 180m / min
twisting jinis Double roller lan pinggiran nduwurke tumpukan
Roll bobot 5KG
kumparan Driving Sabuk circulation driving
kapasitas(128spindles) 17.7KW
Spindles tensioner steel bal jinis
Ukuran 16spindles(2448*900*1270) ,kontrol kothak dawa 2500mm







NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry