Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PRODUCTS NEWS

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PRODUCTS NEWS

Carane packing sadurunge kapal

wektu: 2019-02-18

mesin umum karo packing vakum. mesin partikular packing karo vakum lan kayu-kayuan cilik. kathah wadhah minangka saben ukuran mesin.

langkah siji: Mbusak mesin lan sijine sawetara lenga

langkah loro :contect pigura baja 

langkah telung:sijine ing kayu ing fram baja

basket Inquiry