Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/jm_a_new_arrival_high_precision_high_stretch_traverse_winding_machine-55.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218131501_249.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218131628_206.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218131656_981.jpg

JM-A New Arrival High Precision High Babagan Langkawi Winding Machine

Precision conthong mesin nduwurke tumpukan(nanas mesin conthong winder),rencana inovatif, majeng teknologi lan aplikasi. Kacepetan nduwurke tumpukan saka mesin iki dipunatur komputer, kang maksimal 500 m / min. Precise lan sensitif sistem testing kacepetan malah bisa mesthekake dawa nduwurke tumpukan (bobot). Iku cukup cocok kanggo nduwurke tumpukan tenunan saka Nylon, tenunan filament, tenunan polyester, FDY, DTY Lan serat kimia liyane.

  • Description Product

JM-A High Speed ​​otomatis New Koleksi Precision Winding Machine
fitur:
1) Kontrol terpusat, Manajemen individu.
2) Nggunakake DC brushless motor, irit daya liyane.
3) Kontrol komputer, Broken tenunan mandegake , fungsi pangukuran.
4) Nggunakake Soft wiwitan,kurang mundhut,gampang kanggo nggunakake.
5) Nggunakake mechanical anti-tumpukan,pinggiran Soft,Priksa Bobbin liyane seragam.
6) Nggunakake lenga lubricating, gangguan murah, Aksesoris urip dawa layanan.
7) Luwes dawa mbentuk, amba Bahu lan kontrol tension.

model:

Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat

kumparan:

4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat

kadohan kumparan:

370mm

cara Oil:

oiling otomatis, kacepetan luwes

nduwurke tumpukan cara:

Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan

wangun Winding:

pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes

Winding tube:

parallel, tabung pagoda

Winding travel:

120-230mm

kacepetan Winding:

≤500 m / min

Winding diameteripun:

≤280mm

diameteripun skein:

≤550mm

diameteripun Cartridge:

≤320mm

daya nyata:

<120 W / kumparan

Ukuran:

1620x710x1560 mm


NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry