Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA LAIN

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA LAIN

Benang Kirby \ 's Epic

wektu: 2019-02-18

Benang Kirby \ 's Epic punika 2010 platform video game dikembangaké dening Good-aran lan Laboratory HAL lan diterbitake dening Nintendo kanggo Wii video game console. Iku cicilan dasa Kirbyvideo game seri lan dirilis ing Oktober 2010 ing Jepang lan Amerika Utara lan ing Februari 2011 ing Australia lan Eropa. Iku entri kapisan ing Kirby seri ing console ngarep wiwit 2003 \ 'sKirby Air Ride lan platform game ngarep console pisanan wiwit 2000 \ 's Kirby 64: Kristal shards.

Game nderek Kirby, sing wis rubah menyang tenunan lan dikirim menyang Patch Land, donya digawe rampung metu saka kain. Dheweke kudu bantuan Pangeran Fluff dening ngempalaken pitu bagéyan tenunan tenung sing digunakake kanggo nggawe Patch Land bebarengan supaya mungkasi musuh game \ 's, Yin Benang. Benang Kirby \ 's Epic ngompliti gaya visual-pakaryan adhedhasar unik; game \ 's karakter lan lingkungan kalebu tanggung saka tenunan, kain, lan bahan kerajinan liyane. Boten kados game ing Kirby seri, Kirby Tukang inhale utawa mabur, tinimbang nggunakake kemampuan kanggo Morph menyang obyek, kayata parachute a, mobil, lan prau silem sing, uga obyek gedhe kayata tank lan Sepur uap.

Ing game katelu dikembangaké dening Good-aran ing tandem karo Nintendo, Benang Kirby \ 's Epic awalé diusulaké dening Madoka Yamauchi, sing teka munggah karo idea saka "donya saka tenunan" minangka game video. Nanging wiwit pembangunan "Keito ora Fluff", game dibintangi Pangeran Fluff minangka protagonist utama, sadurunge karakter dibintangi iki pungkasanipun diuripake kanggo Kirby. Gaya game \ 's grafis digawe liwat gambar digital saka rasukan nyata-urip kang padha diselehake liwat poligon. music game \ 's iki dumadi dening Tomoya Tomita.

Sadurunge release game \ 's, Benang Kirby \ 's Epic akeh penghargaan menang ing E3 2010 kalebu Game saka Show ing saka GameSpot. Sampeyan iki dirilis iki mengko taun sing kanggo review umumé positif, nampa Choice penghargaan Editor \ 's saka IGN, sing ditingkat iku minangka #95 ing sing "Top 100 Games modern". Ing April 2011, iku wis didol 1.59 yuta kopi sak dunyo. Sampeyan iki maneh dirilis digital liwat Wii U eShoping Eropah lan Australia ing May 21, 2015,[2][3] ing Amerika Utara ing Juli 28, 2016, lan ing Jepang ing Agustus 9, 2016. A penerus spiritual kanggo Benang Kirby \ 's Epic judul Id \ 's woolly World dirilis ing 2015 kanggo Wii U.


basket Inquiry