Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PRODUCTS NEWS

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PRODUCTS NEWS

Knititn Machine Fuction

wektu: 2019-02-18

mesin knitting punika piranti sing dipigunakaké kanggo nggawé rajutan rasukan ing fashion semi utawa kebak otomatis.

Ana akeh jinis mesin knitting, kiro-kiro saka spool utawa Papan prasaja cithakan karo ora bagean obah kanggo mekanisme Highly Komplek kontrol dening elektronik. Kabeh, Nanging, gawé macem-macem jinis rasukan rajutan, biasane salah siji warata utawa tubular, lan saka werna-werna derajat kerumitan. pola jahitan bisa milih dening penipuan tangan saka jarum, utawa karo push-tombol lan dials, mechanical SIM punch, utawa pola elektronik maca piranti lan komputer.

basket Inquiry