Telpon: 86-138 6759 9168
EN

reeling MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >reeling MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/knitting_hank_reeling_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215113453_512.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215113459_648.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/15/20190215113506_716.jpg

Knitting Hank reeling Machine

Ditrapake kanggo wool nggoleki utawa wool coarse utawa midfibre kain Kola, nggawe sawisé rampung kain karo ukuran stabil lan aran Gamelan lan alus, ciri kinclong lanang. mesin nduweni ciri saka kapasitas gedhe, efficiency dhuwur, daya listrik, nyimpen uap lan energi daya. kontrol otomatis tension lan aliran Proses komputer.

  • Description Product

FEIHU Kualitas tenunan textile Hank mesin reeling

Iku karo struktur prasaja, gampang kanggo sampeyan kanggo operate, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe tenunan mati sawise di wernani. mesin iki bisa gampang nilon Hank reeling.

Usedin :

wol Spinning, knitting, sutra, tenunan nilon, dhuwur

industri sutra babagan, dening Rolling menyang proses bengkong menyang bobot tetep, dawa tetep saka tenunan kanggo dyeing forthe prosedur sabanjuré.

 

kothak Spinning wis rong pilihan:

siji pipe galvanized, lan aluminumalloy sing dipigunakaké déning perawatan gapura oxide, awet.


Sampeyan bisa diprodhuksi miturut penjenengan persis kaya ing ngisor iki:
1. poto kontrol kanggo test tenunan bejat
2. poto kontrol kanggo tabung rampung
3. brake elektromagnetik

 

Njelaske nganggo bentuk garis

Single –sisih ing kothak, sabanjuré ing saka ngisor

nomer cutter

24

kadohan cutter

14

kacepetan

300-500RPM

pigura Silk

6 nyokong

daya

0.55KW

volume

3611mm * 900mm * 1000mm(L * W * H)

FAQ
Q1: Bisa kita menyang pabrik Panjenengan ngrembakaken liyane rinci lan mriksa kualitas mesin?
A: Ya, ora masalah, welcome to pabrik kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu

Q2: Yen kita duwe masalah ing mesin utawa produksi, bisa kita?
A: We offer Maintenance pancegahan lan Sawise Sales Service. Kita nyoba mesin sadurunge pangiriman. We offer pilihan pangopènan lengkap kanggo nyegah masalah peralatan sadurunge padha dadi masalah. Uga kita kurban wektu njamin siji taun. Yen ana masalah ing nggunakake, sampeyan bisa marang kita. tim engineer kita aja paling kanggo mbantu ngatasi masalah. engineers kita bisa pindhah menyang pabrik lan mbantu ngatasi masalah. We nyedhiyani layanan urip dawa kanggo mesin.

微 信 图片 _20180406130010 (2)

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry