Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA LAIN

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA LAIN

Tresna Seoul

wektu: 2019-02-18

Seoul kuwi sawijining kutha modern kebak pilihanipun gastronomic éca uga wisata gedhe, pandelengan sajarah, lan panggonan kanggo toko.

wektu paling apik kanggo ngunjungi

Wektu paling apik kanggo ngunjungi Seoul sak anget cuaca antarane panas lan awal tiba. April utawa September punika sasi paling apik kanggo kahanan nyawang. Winter apik yen munggah kanggo petualangan ruangan lan kaya skying.

njupuk Around

ing Seoul, wonten tiga bab utama Sepur transportasi, bus, sepur, lan mendhoan. Pilihan paling cepet kanggo njaluk watara Seoul punika Sepur Airport Railroad Express. Wis rong opsi Express lan kabeh mungkasi. Pilihan Express iku salah siji paling cepet minangka kabeh mandeg bakal mungkasi ing 12 stasiun sadurunge tekan ing Seoul Station. Nalika kabeh mandeg pilihan luwih murah, iku bab 15 menit alon saka pilihan Express.

Seoul wis salah siji stasiun sepur paling gedhé ing donya kanthi 14 garis. Perlu koyone dicokot intimidating, nanging yen sampeyan njaluk digunakake kanggo iku, iku cantik gampang.

Pilihan liyane kanggo njaluk watara Seoul kanggo nyewa mobil. Iki salah siji opsi paling digunakake minangka Seoul nduweni sistem transportasi gedhe.

Where to stay

Ana persil saka panggonan kanggo tetep ing Seoul. Ngisor sampeyan bakal nemokake Rekomendasi ndhuwur kita:

  • Myeongdong – iku pilihan wisata kang populer. Wis mal gedhe, pangan gedhe, lan Nightlife sregep. Sampeyan bisa tetep ing The Seoul Myeongdong.

  • Gangnam kuwi sawijining distrik sing dadi thanks misuwur lagu Gaya Gangnam. Salah siji saka wilayah paling apik ing Gangnam iku Garosugil. Kene sampeyan bakal nemokake kafe artisan, galeri gambar, toko toko. A pilihan hotel gedhe ing wilayah iki Dormy Inn Premium Seoul Garosugil.

  • Insadong – asal saka ing kulawargané aristokrat elit. Kene sampeyan bakal nemokake omah tradisional, galeri seni Korea, Toko fashion, kraton nggumunake, lan teahouses. A Panggonan apik kanggo tetep punika CenterMark Hotel.

Places to visit

  • Everland – taman tema paling ageng ing Korea

  • Lotte World – taman tema apik kanggo dicekel bocah karo tau-pungkasan thrill nitih.

  • teamLab World Seoul – iku sawijining museum endah seni, tari, lan teknologi.

  • Menara Seoul N – iku sawijining gedhung sundhul langit kang apik ngendi sampeyan bisa njupuk narik ati sing saka kutha.

  • museum TrickEye 3D – yen sampeyan tresna foto. Ing museum iki, sampeyan bakal nemokake foto wacky.

  • Gyeongbokgung Palace – salah siji sing mbarep lan grandest kraton kuna.

  • Hangang River Ferry Cruise – cara apik mertinjo saka kutha.

Shopping

  • Market Dongdaemun – Kene sampeyan bakal nemokake 26 Mal omah shopping watara 50,000 manufaktur beda lan 30,000 kopi beluk ngendi sampeyan bisa tuku rasukan trendiest.

  • Market Namdaemun – Iki pasar paling tuwa ing Korea. Wis 400 omahé Mekkah, 10,200 toko. Sampeyan bakal nemokake kabeh sing perlu, saka sandhangan kanggo Kitchenware lan elektronik.

  • Insadong – ngendi sampeyan bisa nemokake souvenirs tradisional kaya kriya, teh, keramik, lan barang kertas.

Panganan lan Ombenan

Kanggo bibimbap asli, sampeyan kudu nyoba Gogung ing distrik Myeong-Dong. Yen sampeyan arep nyoba Korean BBQ jajanan pilihan paling apik ing Wang Bi Jib lan Gangnam kang Sutbul Mapo Galbi. Sampeyan uga duwe werna warung kasedhiya ing ngendi sampeyan bisa duwe pitik sate lan weteng babi.

Antarane ombenan paling sampeyan bakal nemokake ing Seoul sing duwe Bokbunjaju kang anggur-liqueur karo raspberry roso, Soju vodka Korean lan luwih saka 40 varieties saka vodka lan 200 anggur.

basket Inquiry