Telpon: 86-138 6759 9168
EN

Plying nduwurke tumpukan MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >Plying nduwurke tumpukan MESIN

  • https://www.feihu-machine.com/img/multiplied_yarn_shuttle_box_doubling_machine.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216152812_578.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216152905_605.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216152925_840.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/16/20190216152937_466.jpg

Ping pingan Benang Langkawi Box Dobel Machine

dobel Machine, bisa tumpukan 2-3 ply saka Langat Serat, Langat Cotton, Langat wool, FDY, Langat Polyester lan etc, bisa njupuk munggah karo bobbins Tube kanggo TFO mesin twisting nyepakaké, lan uga bisa njupuk munggah karo Cone conical kanggo mesin Tenun nggunakake . Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

  • Description Product

Plying nduwurke tumpukan mesin
Kimia serat drum plying nduwurke tumpukan Machine, bisa tumpukan 2-3 ply saka Langat Serat, Langat Cotton, Langat wool, FDY, Langat Polyester lan etc, bisa njupuk munggah karo bobbins Tube kanggo TFO mesin twisting nyepakaké, lan uga bisa njupuk munggah karo Cone conical kanggo mesin Tenun nggunakake. Wis fitur saka Efisiensi Tinggi lan uga njupuk-up rampung wangun, bisa ngenthengake kakiyatan saka pegawe kanggo karya Processing sabanjuré.

 

Kimia Serat Drum plying Winding Machine

model machine

FHFDTK-A

nomer Product

2

Jumlah spindles

24(6 spindles / grup)

jinis Bobbin

Bobbin warata utawa kerucut(pilihan)

gauge kumparan

mm

layout

sisih Single

Power Supply

380V 50HZ 3phase

diameteripun Max.package

250mm

Njupuk-up Langkawi

152mm

daya kumparan

120w

Njupuk-munggah kacepetan

Max. 1000 meter / min

diameteripun Max.yarn

≤280mm

roller specification gesekan

Bobbin warata utawa kerucut (pilihan)

Driving

individu

Auto Stop Piranti

sensor gerak

Elektronik Anti-Stack

kontrol mesin

Auto-waxing piranti

pilihan diinstal

piranti Cleaner

pilihan diinstal

Benang elektronik Clearer

pilihan diinstal

Air Splicer

pilihan diinstal

niup resik

pilihan diinstal

Rigging

pilihan diinstal

Ukuran

L 1454 x W 690 x H 1600 mm

bobot

200kg / grup

照片 IMG_20141113_073518

 

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry