Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PAWARTA COMPANY

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PAWARTA COMPANY

Tumbas Panganggo anyar Winding Machine FAQ

wektu: 2019-02-16

dening zhuji feihu mesin tekstil co., ltd

Customer sawise tuku mesin nduwurke tumpukan bisa ditemoni ing nggunakake macem-macem masalah, customer \ 's produksi iki kena pengaruh, a analisis saka theseproblems kasar bisa dibagi dadi wilayah iki.

1. Panggunaan lingkungan lan masalah disababaké déning sumber daya

Winding mesin belongs kanggo peralatan listrik tliti ing nggunakake lingkungan wis syarat kudu, udan, lan bledug, lan geter iki efek nduwurke tumpukan mesin saka normal nggunakake, long-term ing lingkungan kuwi saka mesin nduwurke tumpukan, bagéan saka nyandhang lan negara normal iku non-normal; daya saka sumber normal banget penting, ing voltase fluktuasi amba saka nggunakake lingkungan ing kesempatan nduwurke tumpukan muncul ora normal ing suhu wungu, lan overheating lan sistem kontrol elektrik istiméwa, nduwurke tumpukan controller mesin banget tliti sistem kontrol, ing daya saka syarat liyane dhuwur, pelanggan qualified kudu sirkuit sumber daya sirkuit darmabakti Terminal dilengkapi pengatur a.

2. Winding paramèter setelan masalah njedhul saka samesthine

Winding mesin karya normal tanpa nduwurke tumpukan parameter mesin pesawat tengen, parameter pesawat kasalahan uga bakal ndadekake nduwurke tumpukan mesin karya ora bisa normal, pangguna ing nggunakake produk Shi kudu note digabungake saka proses produksi ing mesin nduwurke tumpukan kanggo pesawat tengen, umum nduwurke tumpukan parameter mesin wis munggah sak TCTerms, lan nduwurke tumpukan sudhut, lan nomer bunder total, lan nganti watara alon, lan mungkasi alon,, nduwurke tumpukan manual mesin ing ing fungsi iki wis rinci gambaran lan aplikasi conto kanggo referensi pengguna.

3. Njedhul saking proses nduwurke tumpukan lan nggunakake bahan pitakonan ingkang

proses nduwurke tumpukan saka Yu tengen apa, mutusaké karo mesin otomatis nduwurke tumpukan bisa normal watara coil bisnis, a banget proses nduwurke tumpukan bisa menehi efficiency Processing, suda kabel mundhut, tinimbang kasalahan saka proses nduwurke tumpukan ndadekake mesin nduwurke tumpukan sak bisnis Koil ora ketemu syarat desain, mesin nduwurke tumpukan ing proyek Shi perlu nggunakake kabel lan balung, iki nggunakake materi ing mesin karya normal munggah tumpukan karo banget penting peran, cendhek saka karsané enameled nyebabake line saben ora rapi, ewah-ewahan bentuk saka balung bakal ndadekake mesin nduwurke tumpukan ing watara bisnis Shi kumparan goyang, line tumpukan pinggiran, masalah.

basket Inquiry