Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PRODUCTS NEWS

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PRODUCTS NEWS

Open-End Spinning Machine Tekstil

wektu: 2019-02-18

Kutha iki uga dikenal minangka break Spinning utawa rotor Spinning. Ing asas konco mbukak-mburi Spinning iku padha saka dryer sandhangan Spinning kebak sheets. Yen sampeyan bisa mbukak lawang lan narik metu sheet a, iku bakal muter bebarengan sing ditarik metu. sliver saka kertu dadi menyang rotor, wis spun menyang tenunan lan metu, kebungkus ing Bobbin a, siap kanggo pindhah menyang langkah sabanjure. Ana panggung roving utawa re-packaging ing otomatis coner. Sistem iki akeh kurang pegawe-intensif lan luwih cepet saka ring Spinning karo kecepatan rotor nganti 140,000 rpm. Desain Rotor tombol kanggo operasi ing spinners mbukak-rampung. Saben jinis serat mbutuhake desain rotor beda kanggo kualitas produk optimal lan kacepetan Processing.

Mesin mbukak-mburi pisanan ing Inggris padha diselehake, ing rahasia gedhe, dening Courtaulds menyang Maple Mill, Oldham ing 1967.

Salah siji kelemahane mbukak-mburi Spinning iku winates kanggo counts coarser, liyane iku struktur ing tenunan dhewe karo serat kurang ing podo karo dibandhingake Langat ring-spun, Tuladhane, Akibate kain digawe saka tenunan mbukak-mburi wis "fuzzier" aran lan resistance nyandhang mlarat.

basket Inquiry