Telpon: 86-138 6759 9168
EN

reeling MESIN

Sampeyan kene : Home >Product >reeling MESIN

Polester Wool Spinning Silk Nylon Cone Kanggo Hank reeling Machine

Ditrapake kanggo wool nggoleki utawa wool coarse utawa midfibre kain Kola, nggawe sawisé rampung kain karo ukuran stabil lan aran Gamelan lan alus, ciri kinclong lanang. mesin nduweni ciri saka kapasitas gedhe, efficiency dhuwur, daya listrik, nyimpen uap lan energi daya. kontrol otomatis tension lan aliran Proses komputer.

  • Description Product

High quality textile yarn hank reeling machine with  Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /translate_a/t was not found on this server. That’s all we know.

 

Hank reeling FH24K mesin, iku karo struktur prasaja, gampang kanggo sampeyan kanggo operate, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe tenunan mati sawise di wernani

Sampeyan bisa diprodhuksi miturut penjenengan persis kaya ing ngisor iki
1) poto kontrol kanggo test tenunan bejat
2) poto kontrol kanggo tabung rampung

 

Hanks 24
kadohan cutter 100-140mm
Utama kanggo apa Cotton tenunan / thread
Transformable counter Miturut pindah pangowahan 
Benang predetermined counter Digital prasetel counter
kontrol kacepetan 300-350rpm dening mesin
Hank mbentuk  jinis D mbentuk drum Nelpon
sistem rem Miturut brake magetic
Ukuran L3750 * W680 * H1060

6356bgiu

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry