Telpon: 86-138 6759 9168
EN

JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

Sampeyan kene : Home >Product >Bolah nduwurke tumpukan MESIN >JM-A mesin tliti nduwurke tumpukan

  • https://www.feihu-machine.com/img/precision_winding_machine_.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218143149_154.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218143210_810.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218143239_543.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218143256_581.jpg
  • https://www.feihu-machine.com/upfile/2019/02/18/20190218143404_588.jpg

Precision Winding Machine

FH-JM tliti terus winder iku saka seri seri winder diprodhuksi dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, lan kain, etc. silinder. model wis kontrol siji kumparan siji saka fungsi-fungsi dhasar saka nggunakake njaba saka tenunan nduwurke tumpukan positif nduwurke tumpukan ngawat-ngawati Bobbin; 2 nduwurke tumpukan kacepetan line pancet; 3 kothak anter jemput nyemplungaken lenga-; 4 kelet kacepetan refueling lenga 5 - 20 rev / min luwes; 5 karo piranti pinggiran alus lan fungsi pinggiran; 6 tension tenunan imbuhan dinamis; 7 tenunan drum lan gesekan kelet kontak pancet meksa; 8 kacepetan motor utama lan roller kacepetan motor stepless luwes; 9 Kontrol kontrol layar werna lan karakteristik lan teknologi, munculé paket punika ayu lan teksture alus. model iki pilihan becik kanggo Produsèn kualitas saka tenunan rangkep.

  • Description Product

FH-JM tliti terus mesin winder

FH-JM tliti terus winder iku saka seri seri winder diprodhuksi dening perusahaan kita. Iku cocok kanggo kabeh jinis bahan mentahan kayata sutra, hemp, tenunan, lan kain, etc. silinder. model wis kontrol siji kumparan siji saka fungsi-fungsi dhasar saka nggunakake njaba saka tenunan nduwurke tumpukan positif nduwurke tumpukan ngawat-ngawati Bobbin; 2 nduwurke tumpukan kacepetan line pancet; 3 kothak anter jemput nyemplungaken lenga-; 4 kelet kacepetan refueling lenga 5 - 20 rev / min luwes; 5 karo piranti pinggiran alus lan fungsi pinggiran; 6 tension tenunan imbuhan dinamis; 7 tenunan drum lan gesekan kelet kontak pancet meksa;  munculé paket punika ayu lan teksture alus. model iki pilihan becik kanggo Produsèn kualitas saka tenunan rangkep.

paramèter Technical:

model:

Single-sisi siji kumparan, kontrol terpusat

kumparan:

4 kaping nomer kumparan, standar 24 spindles / pesawat

kadohan kumparan:

370mm

cara Oil:

oiling otomatis, kacepetan luwes

nduwurke tumpukan cara:

Single kumparan tliti aktif nduwurke tumpukan

wangun Winding:

pinggiran Lurus, bevel pinggiran luwes

Winding tube:

parallel, tabung pagoda

Winding travel:

120-230mm

kacepetan Winding:

≤500 m / min

Winding diameteripun:

≤280mm

diameteripun skein:

≤550mm

diameteripun Cartridge:

≤320mm

daya nyata:

<120 W / kumparan

Ukuran:

1620x710x1560 mm

NAKONI, NYELIDIKI

  Klik refresh
basket Inquiry