Telpon: 86-138 6759 9168
EN

PRODUCTS NEWS

Sampeyan kene : Home >informasi >News >PRODUCTS NEWS

Spinning Machine Apa Lan Support penting Kanggo transformasi Tekstil lan soko

wektu: 2019-07-08

Dina sadurunge, ngirim International Textile Manufacturers Federation (hereinafter diarani minangka: International Fanglian) lan diundang Textile Machinery Association ing Jerman, riko textile Chinese asosiasi industri presiden Sun Ruizhe \ 's kanggo Jerman lan Spanyol, dirawuhi gadhah bengkel mesin tekstil internasional, ngunjungi Jerman Frankfurt Teknologi Textiles lan Nonwovens pameran, lan ngunjungi institusi riset ilmiah lokal, lan Enterprises sandhangan textile Manufaktur account. Wakil presiden saka China Federation Industry Tekstil, Xu Yingxin, Chen Dapeng, Li Lingshen, lan mburi podo cilik, dirawuhi patemon lan diiringi riko.

The Symposium ing mesin tekstil Uni textile internasional (ISU) punika Symposium tradisional Uni textile internasional (ISU), kIsu déning Textile Machinery Association Swiss, Jerman lan Italia saben taun. Perwakilan saka anggota Federasi International saka Spinning lan wakil saka donya \ 's utama manufaktur mesin tekstil padha diundang kanggo rawuh konferensi kanggo tumindak ijol-ijolan ing-ambane ing status lan pangembangan industri, utamané industri mesin tekstil. patemon taun \ 's iki dianakaké ing Frankfurt, Jerman ing 8 Mei, lan 152 wakil industri saka saklawasé 20 negara lan wilayah sak donya dirawuhi patemon.

Sun Ruizhe, Presiden China Federation Industry Tekstil lan wakil Ketua Federasi Tekstil International, marang sing wicara ing patemon kanggo nerangake kahanan saiki lan mangsa industri China \ 's.

Sun Ruizhe nuding metu sing industri China \ 's ing simpul tombol saka pepindahan lan nganyarke. Ing perkembangane saka ekonomi textile China \ 's wis kalem mudhun lan biaya Rising, kang ing baris karo hukum pembangunan ekonomi, kang nuduhake deepening saka pepindahan lan peningkatan industri China \ 's. mesin tekstil iku sawijining support penting kanggo pepindahan lan peningkatan industri China \ 's.

Perkembangan industri, China Sun Ruizhe nuding metu pangembangan industri ora nul jumlah game, kerjasama wis dadi sumber penting kauntungan competitive, kanggo netepake konsep anyar Development Industrial: saka kompetisi kanggo ngupaya cooperation, saka siji kanggo struktur ekologis kaping, adaptasi dipeksa inovasi aktif, saka emphasis ing minat kanggo enggo bareng tanggung jawab saka pangembangan orientasi kapentingan. Pangembangan industri Chinese fokus ing papat aspèk ing ngisor iki: siji sumber industri sugih, ningkatake kemampuan kanggo ngganti lingkungan, pasar, ibukutha, jaringan, teknologi lan budaya minangka titik wiwitan, tatanan saka sumber industri efektif lan warna; loro iku kanggo nambah sistem ndhukung, nambah kapasitas industri, peningkatan struktur industri, layanan lan inovasi infrastruktur, nambah efficiency industri lan nerbitaké kegiatan inovasi industri; telu iku deepen promosi Manufaktur cerdas, kapasitas produksi fleksibel, lampahipun "Manufaktur China 2025", kanggo ningkataké manajemen aplikasi informasi ing Integrasi sistem lan standar, lan pambangunan sistem kredit lan Manajemen, ningkataké pangolahan Manajemen bareng, kualitas personel lan sistem Manufaktur cerdas; papat iku implementasine saka tanggung jawab sosial, ningkatake kemampuan saka pembangunan, kanggo ningkataké tanggung jawab sosial, ngoptimalake construction chain sumber, ningkatake kemampuan saka Manufaktur ijo, produk pembangunan werna ijo, nggawe pabrik ijo, mbangun taman ijo, lan nambah sistem support Manufaktur ijo.

Ing patemon, Ketua Uni internasional katun Afrika, Spinning lan asosiasi industri presiden Bedi, presiden Uni internasional industri serat tekstil, Federasi Korea Kidul bakal tuwuh lan crane nganggo ing kahanan lan pembangunan sing saiki gaya Afrika, Korea Kidul, Bangladesh, Brazil, Pakistan, Turki lan industri Eropah.

Sanalika, wakil saka mesin Murata, ou Ruikang, Grosz, Sanderson reggi, kayata perusahaan saka mesin tekstil kanggo nuduhake kinerja pasar Enterprises ing 2016, lan gaya saka pembangunan pasar mesin tekstil ing 2017 iki forecasted.

Konferensi announced sing internasional simposium mesin tekstil sabanjuré bakal dianakaké ing Zurich, Swiss in April 2018, lan bakal dianakaké dening Machinery Association Tekstil Swiss.

basket Inquiry